Aurinkoenergiasta suurin hyöty suunnittelemalla

Lisääntyvä ympäristötietoisuus ja kehittyvä tekniikka tuovat aurinkopaneelit yhä useampien kotien katoille. Aurinkosähkön riittävyyteen vaikuttavat paitsi sääolosuhteet ja laitteisto, myös sähkönkäytön suunnittelu.

Lue lisää...

80 pimeää minuuttia

Suomessa sähkönjakelun haasteena ovat sääolosuhteet ja pitkät välimatkat. Niistä huolimatta toimitusvarmuus on meillä kansainvälisesti katsoen hyvällä tasolla.

Lue lisää...

Vihreämpää asumista Vasolla

Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy:n eli Vason kiinteistöissä on kaytössä 100 % uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä ja kaukolämpöä. Lisäksi Vaso kehittää ympäristöystävällisiä energiaratkaisujaan hankkimalla sähköautojen latausasemia perusparannettaviin taloihin.

Lue lisää...

Energiafiksu eteni askel kerrallaan

Pitkäjänteinen työ energiansäästön hyväksi toi naantalilaiselle kerrostalolle vuoden 2018 energiafiksuimman taloyhtiön tittelin. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Lauri Tuuna ja jäsen Reijo Grönroos esittelevät, mitä kaikkea talossa on tehty.

Lue lisää...

Ikimetsän suojelu on ilmastoteko

Luonnonperintösäätiö suojelee vanhoja ikimetsiämme. Arvokkaiden hiilinielujen rauhoittaminen on ilmastoteko, johon sinäkin voit nyt osallistua Turku Energian Ekotakuu Extra – tai Ekotakuu Lämpö -lisäpalvelun ostamalla.

Lue lisää...

Vilpitön ja helisevä

Taiteilija Outi Purolle eettisyys ja ekologisuus ovat aina olleet tärkeitä. Näiden arvojen pohjalle hän perusti myös yrityksensä. Mum’s työllistää kuutisenkymmentä käsityöläistä Etelä-Afrikassa, Intiassa, Kambodžassa ja Boliviassa.

Lue lisää...