Lämmitys ja jäähdytys

Kaukolämpöä taloyhtiöille

  • Kaukolämpöasiakkaanamme saat 24/7 asiakaspalvelun ja huoltovapaan järjestelmän.

  • Ekologisesti tuotettua energiaa, jonka hinta on tulevaisuudessakin kilpailukykyinen.

Jäähdytysratkaisut taloyhtiöille

Jäähdytys pitää kodin viileänä kuumimpanakin kesänä. Koska et ostaisi autoakaan ilman ilmastointia.

Turku Energian jäähdytysratkaisulla lisäät kiinteistösi välitöntä viihtyisyyttä huomaamattomasti ja 100 % ekologisesti. Jäähdytys on kiertotaloutta parhaimmillaan ja investointi, joka maksaa itsensä takaisin niin ympäristön kuin talouden näkökulmasta.

Ekotakuu Lämpö taloyhtiöille

Ekotakuu Lämpö -palvelullamme saa 100 % uusiutuvaa kaukolämpöä, jolla voi nollata taloyhtiön hiilidioksidipäästöt lämmitysenergian osalta.

Lämmönjakokeskuspalvelu taloyhtiöille

Onko taloyhtiönne lämmönjakokeskus tullut uusintaikään? Älykäs lämmönjakokeskus on nyt saatavilla avaimet käteen -palveluna – pitkällä takuulla ja kätevällä kuukausirahoituksella!

Nykyaikainen lämmönjakokeskus pitää energiakulut hallinnassa ja mahdollistaa asumismukavuutta lisäävien innovaatioiden käyttöönoton.

Huolehdimme jatkossa laitteistosta ja sen huolloista, jotta yhtiössänne olisi aina toimintavarma lämmitysratkaisu. Ei riskejä, ei yllättäviä kuluja.

Lämmönjakokeskuksen tarkastuspalvelu taloyhtiöille

Kaukolämpö on toimintavarma ja huoleton tapa lämmittää, mutta lämmönjakolaitteisto on säännöllisesti syytä tarkistaa ja tarvittaessa huoltaa.

Taloyhtiönne voi nyt välttää yllättävät korjauskulut ja huoltokustannukset – ottakaa käyttöön huoleton lämmönjakokeskuksen tarkastuspalvelu! Se on edullinen ratkaisu, jolla taataan kaukolämpölaitteiston toimintavarmuus.