Lämmitys ja jäähdytys

Kaukolämpöä yrityksille

  • Kaukolämpöasiakkaanamme saat 24/7 asiakaspalvelun ja huoltovapaan järjestelmän.

  • Ekologisesti tuotettua energiaa, jonka hinta on tulevaisuudessakin kilpailukykyinen.

Jäähdytysratkaisut yrityksille

Turku Energian jäähdytysratkaisulla lisäät kiinteistösi välitöntä viihtyisyyttä huomaamattomasti ja 100 % ekologisesti. Jäähdytys on kiertotaloutta parhaimmillaan ja investointi, joka maksaa itsensä takaisin niin ympäristön kuin talouden näkökulmasta.

Ekotakuu Lämpö yrityksille

Haluatko pitää yrityksesi hiilijalanjäljen kurissa? Ekotakuu Lämpö -palvelullamme saat 100 % uusiutuvaa kaukolämpöä, jolla voit nollata yrityksesi hiilidioksidipäästöt lämmitysenergian osalta.

Lämmönjakokeskuspalvelu yrityksille

Nykyaikainen lämmönjakokeskus pitää energiakulut hallinnassa ja mahdollistaa asumismukavuutta lisäävien innovaatioiden käyttöönoton.

Lämmönjakokeskuksen tarkastuspalvelu yrityksille

Yrityksesi voi nyt välttää yllättävät korjauskulut ja huoltokustannukset – ota käyttöön huoleton lämmönjakokeskuksen tarkastuspalvelu! Se on edullinen ratkaisu, jolla taataan kaukolämpölaitteiston toimintavarmuus.

LVIA-suunnittelijat

Suunnittelija, oletko mukana uudiskohteen rakentamisessa tai vanhan kiinteistön saneerauksessa? Oletko suunnittelemassa kiinteistön jäähdytysratkaisua?

Maankaivutyöt lämpöverkon läheisyydessä

Ennen kaivutyön aloittamista on oltava selvillä kaivualueella olevien johtojen sijainnista. Turku Energian omistamien kaukolämpö- ja kaukojäähdytysjohtojen sekä höyryputkien sijainti selviää johtokartoista.