LVIA-suunnittelijat

Suunnittelija, oletko mukana uudiskohteen rakentamisessa tai vanhan kiinteistön saneerauksessa? Oletko suunnittelemassa kiinteistön jäähdytysratkaisua?

Tältä sivulta löydät apua suunniteluun sekä yhteystiedot asiantuntijoillemme, joilta voit pyytää apua suunnittelun ohjeistukseen.

tietokoneella luotu kuva kaupungista, jossa on putkia ja rakennuksia

Varmistetaan yhdessä asiakkaalle parhaat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut

Haluamme auttaa sinua suunnittelemaan parhaat energiaratkaisut asiakkaallesi. Tuotevalikoimastamme löytyy kaukolämmön ja -jäähdytyksen lisäksi energiapalveluna niin kiinteistökohtaisia lämpöpumppuratkaisuja, lämmöntalteenottoa kuin lämmönjakokeskusten leasing-palvelua. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin valitaan yhdessä sinulle ja asiakkaallesi soveltuvimmat ratkaisut!

Tilaa LVI-suunnittelijoiden uutiskirje

Uutiskirje ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

LVI-suunnitelmat ja niiden tarkastus

LVI-suunnitelmat tehdään rakennuksen tehon- ja energiatarpeen selvittämiseksi. Suunnitelmissa esitettyjä tietoja käytetään mm. lämpösopimuksen perusteiden ja sopimustehon määrittämiseen, energiankulutuksen arviointiin ja kaukolämpöliittymän suunnitteluun. Suunnitelmien laadinta tulee antaa riittävän ajoissa ammattitaitoiselle suunnittelijalle tehtäväksi ja kiinteistön omistajan tulee huolehtia siitä, että tarvittavat suunnitelmat toimitetaan nopeasti niiden valmistuttua Turku Energiaan sähköisen tarkastuspalvelun kautta.

Ota yhteyttä!

Yhteyshenkilön tiedot
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä asiantuntijaamme

Tatu Laajalehto
Tekninen tuotepäällikkö
022628006tatu.laajalehto@turkuenergia.fiLinkedIn
Tatu vastaa energiatehokkuuspalveluista sekä lämpö- ja jäähdytysratkaisujen teknisestä suunnittelusta.
Tommy Rönnqvist
Avainasiakaspäällikkö
022628633tommy.ronnqvist@turkuenergia.fiLinkedIn
Tommy vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän vastaa taloyhtiöille ja yrityksille tarjottavista lämmitys- ja jäähdytysratkaisuita. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.