Sähkö

Sähkösopimukset ja hinnat

Sähkösopimuksen voit tehdä mihin päin Suomea tahansa. Sähkösopimuksen tekeminen on helppoa, sillä me huolehdimme kaikista sopimuksen tekoon liittyvistä asioista puolestasi.

Tee muuttoilmoitus

Sähkösopimus kannattaa hoitaa kuntoon mahdollisimman pian, jotta uudessa asunnossasi on sähköt päällä muuttopäivänä. Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana, tee sähkösopimus ottamalla suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Energianeuvonnan palvelut

Saat meiltä asiantuntevaa apua energianeuvojalta. Kodin energiankulutuksesta on helpompi säästää, kun tietää, mihin sähköä kuluu. Tekninen energianeuvojamme Päivi Rae neuvoo, miten käytät energiaa järkevämmin.

Energianeuvonnan palvelut ovat tarjolla Turku Energian tai Turku Energia Sähköverkkojen asiakkaille.

Käytä sähköä turvallisesti

Pystyt vaikuttamaan kotisi sähköturvallisuuteen omalla toiminnallasi. Turvallisuus alkaa jo kaupasta, kun hankit uusia sähkölaitteita käyttöösi. Myös kotisi sähköasennukset ja jo käytössäsi olevat sähkölaitteet vaativat huomiotasi. Tarkkaile, ovatko niiden kannet tai johdot ehjiä ja toimiiko sähkölaitteesi moitteetta. Voit omalla toiminnallasikin parantaa omaa ja lähipiirisi sähköturvallisuutta.