Louna Helppo – valitse kiinteä kuukausihinta

Valitse kulutustasi vastaava Louna Helppo -paketti, niin tiedät tarkalleen mitä maksat energiasta kuukaudessa. Saat puhtaan energiaomantunnon ja kymmeniä asiakasetuja!

nainen on penkillä matkapuhelin kädessään
Louna Helppo S
 • Vuosikulutuksesi on alle 1 800 kWh.

 • Taloudessasi asuu 1–2 henkilöä.

 • Asuntosi koko on 20–30 m2.

 • Asut kerrostalossa.

Hinta alv: 24 %
Sopimus voimassa toistaiseksi
Louna Helppo M
 • Vuosikulutuksesi on alle 3 000 kWh.

 • Taloudessa asuu 2–3 henkilöä.

 • Asuntosi koko on 40–80 m2.

 • Asut kerros- tai rivitalossa.

Hinta alv: 24 %
Sopimus voimassa toistaiseksi
Louna Helppo L
 • Vuosikulutuksesi on alle 4 200 kWh.

 • Taloudessasi asuu 3–5 henkilöä

 • Asuntosi koko on 90–100 m2.

 • Asut kerros- tai rivitalossa.

Hinta alv: 24 %
Sopimus voimassa toistaiseksi

Hinnat 1.10.2023 alkaen

Hinnat laskevat merkittävästi talvikautta kohden. 1.10.2023 alkaen Louna Helppo XS -sopimuksen kk-hinta laskee noin 25 %, Louna Helppo S -sopimuksen kk-hinta noin 22 % ja Louna Helppo M -sopimuksen kk-hinta noin 23 % verrattuna 1.4.2023 ajankohtaan.

Hinnoittelujakson aikana sähköntuotannossa käytettävien polttoaineiden kuten maakaasun ja kivihiilen hinnat olivat pienessä laskussa vaisumpien talousnäkymien sekä lauhana toteutuneen Euroopan talvikauden johdosta. Euroopan maakaasuvarastoja on päästy täydentämään ensi talvikautta varten varsin hyvästä lähtötilanteesta. Pohjoismaissa alkukesä toteutui varsin korkeapainevoittoisena ja kuivana. Kesän aikana säänkuva muuttui ja se on toteutunut pidempään varsin matalapainevoittoisena ja väliin myös tuulisena, mikä on laskenut selvästi spot- ja johdannaishintatasoja. Suomessa Olkiluoto 3 -ydinvoimalaitoksen kaupallisen käytön alkaminen on parantanut selvästi Suomen energiaomavaraisuutta ja tämä seurauksena Suomen aluehinnan ja johdannaishintojen kehitys ovat maltillistuneet.

Näin Louna Helppo -sähkösopimus toimii

Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Louna Helppo -sopimuksessa maksat kiinteän kuukausimaksun, joka sisältää valitsemasi paketin mukaisen määrän energiaa kuukaudessa. Kuukausirajan ylittävästä energiasta laskutamme Louna Vehreä -yleissähkön hinnalla.

Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana, ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Jos sopimuksesi alkaa keskellä kuukautta, sekä kuukausimaksua että pakettiin kuuluvaa energiaa laskutetaan päivien suhteessa.

Pakettihintoihin ei sisälly paikallisen verkkoyhtiön siirtohintoja.

Ilmastoystävällinen sähkösopimus näppärästi netistä

Teet helpoiten sähkösopimuksen 24/7 EnergiaOnline-palvelussamme, tarvitset vain osoitteesi ja pankkitunnuksesi sopimuksen vahvistamiseen. Voit myös solmia sähkösopimuksen puhelimitse asiakaspalvelussamme 02 262 8111

Voit myös solmia sähkösopimuksen puhelimitse asiakaspalvelussamme 02 262 8111

Ilmastoystävällistä sähköä

Puhdas energiaomatunto

Sopimuksen sähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa. Se tuotetaan ympäristöystävällisesti tuulienergialla, vesivoimalla sekä biomassalla.  Valitsemalla Tuulitakuu-palvelun saat sähkösi 100 % tuulienergiana.

Sähkönmyyntiehdot

Tähän sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Turku Energian sähkönmyyntiehtoja. Tutustu myös ajantasaiseen palveluhinnastoon.

Sopimus on voimassa toistaiseksi

Sopimuksen voi halutessaan irtisanoa 14 vrk irtisanomisajalla. Sopimuksen hinta päivitetään markkinatilanteen mukaan, vähintään kaksi kertaa vuodessa. Hinnan muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse vähintään kuukautta ennen muutoksen ajankohtaa.

Kulutusmäärä max. 60 000 kWh

Kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen vuosittainen energiamäärä voi olla enintään 60 000 kWh. Mikäli kuluttaja-asiakkaan vuosikulutus ylittää edellä mainitun määrän, sopimus vaihdetaan kulutusmäärää paremmin vastaavalle tuotteelle. Jos olet yritysasiakas, katso sähkösopimukset yrityksille.

Lisäpalvelut

Ekotakuu Extra, tuki luonnonsuojelulle

Sähkösi tuotetaan 100 % uusiutuvalla energialla. Voit kuitenkin tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon tilaamalla Ekotakuu Extra, tuki luonnonsuojelulle -palvelun. Kohdistamme palvelulla kerättyjä varoja Luonnonperintösäätiön kautta metsien suojeluun Varsinais-Suomen alueella.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Ekotakuu Extra, tukiluonnonsuojelulle -palvelu on voimassa toistaiseksi ja seuraa sähkösopimuksen voimassaoloa.

Tuulitakuu

Tuulitakuu-palvelun avulla varmistat, että sähkösi on puhdasta tuulivoimaa. Tilaamalla lisämaksullisen Tuulitakuu-palvelun hankimme käyttämäsi sähkön kokonaan tuulivoimalaitokselta.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja ja alennuksia

Eturinki on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Edut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista etukorttiasi.

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia
Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.