Tee muuttoilmoitus

Sähkösopimus kannattaa hoitaa kuntoon mahdollisimman pian, jotta uudessa asunnossasi on sähköt päällä muuttopäivänä. Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana, tee sähkösopimus ottamalla suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ilmoita uusi osoitteesi

Soittamalla: puh. 02 2628 111 (pvm/mpm)

Chatissa: avaa chat-keskustelu verkkosivujen oikeasta laidasta

Asiakaspalvelumme palvelee ma–pe klo 8.00–18.00.

mies ja nainen istuvat lattialla pahvilaatikoiden ympäröimänä

Muista ilmoittaa muutostasi!

Ilmoita meille ajoissa tulevasta muutosta. Näin varmistamme sen, että myös uudessa kodissasi sähköt toimivat jo muuttopäivänä. Muistathan, että määräaikainen sähkösopimus seuraa sinua uuteen kotiisi, mutta toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voit halutessasi irtisanoa päättymään muuttoon.

Emme saa automaattisesti tietoa asiakkaidemme muutoista Postista tai Digi- ja väestötietovirastosta, vaan sähkösopimus jatkuu vanhassa asunnossa niin kauan, kunnes irtisanot sen tai vanhaan asuntoosi muuttaa uusi asukas, joka tekee sähkösopimuksen asuntoon. Maksuvelvollisuus jatkuu siis sähkösopimuksen irtisanomiseen saakka.

Me ilmoitamme sopimuksen irtisanomisesta paikalliselle verkkoyhtiölle, eikä sinun tarvitse olla erikseen yhteydessä verkkoyhtiöön sähkösopimuksen päättämisestä.

Asiakasedut muuttajalle

Turku Energian asiakkaana saat Niemi Palveluilta:

Muuttopalveluiden hinnasta 5 % alennuksen
Muuttolaatikot ja muut vuokratuotteet käyttöösi 30 % edullisemmin
Muuton yhteydessä tehtävän varastoinnin 30 % alennuksella
Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia
Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.