Sähköliittymä ja sähkön mittaus

Sähköä tontin rakennustyömaalle

Turku Energian Verkostotekniikka tarjoaa pientalo- ja kesäasuntoliittyjille pihakeskuksia, jotka toimivat sekä työmaa-aikaisina että lopullisina liittymän sähkökeskuksina. Liittyjä voi ostaa sähkön samalla tuotteella rakennusaikana ja käyttää vastaavaa tuotetta rakennusajan päätyttyä edellyttäen, että pysyvän liittymän sopimus on tehty.

Sähköverkkoon liittyminen

Tämä yhteenveto antaa perustiedot liittymisestä Turku Energia Sähköverkot Oy:n (TESV) sähköverkkoon. Voit ottaa yhteyttä TESV:n liittymispalveluihin kaikissa sähköverkon liittymisasioissa. Ota yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tapahtumasähkö

Sähköistämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia ympäri Turun seutua tarjoamalla tapahtumasähköä. Tilaathan sähköt vähintään kaksi viikkoa etukäteen ennen tapahtumaa. Tilausta tehdessäsi ilmoita tarvittavan tehon määrä sekä toivottu liitäntäpisteen kohta/osoite.

Sähkön mittaus

Nykyään sähkömittarien luenta tapahtuu etänä tiedonsiirtoyhteyksiä hyödyntäen. Etäluettavien sähkömittarien ansiosta saat sähkölaskuja, jotka perustuvat toteutuneeseen sähkönkäyttöösi.

Ohjeet sähköammattilaisille

Sähköammattilaisen, kuten rakentajan tai urakoitsijan, arki on täynnä monenlaista muistettavaa. Palvelemme sinua kattavasti rakentamisen ja remontoinnin energiakysymyksissä.

Liittymispalveluiden yhteystiedot