Louna Nero yhdistää sähkösopimusten parhaat puolet

Louna Nero -sähkösopimus on fiksu yhdistelmä kiinteähintaisen sopimuksen turvallisuutta ja tuntihintaisen sopimuksen edullisuutta. Puolet tuntikohtaisesta sähkönkulutuksestasi laskutetaan kiinteällä hinnalla ja puolet markkinahintaan perustuvalla spot-hinnalla.

8,30 snt/kWhPerusmaksu: 4,90 €/kkPörssisähkö: 0,49 snt/kWh + 50 % spot-hintaHinta alv: 24 %Sopimus määräaikainen 12 kk

Liilapohjainen Louna Nero logo, jossa on energiansäästölamppu sähköisku-ikonin kanssa kahden kaaren välissä.

Näin Louna Nero -sähkösopimus toimii

Tee fiksu Louna Nero -sähkösopimus

Louna Nero -sopimuksessa puolet tuntikohtaisesta sähkönkulutuksestasi laskutetaan kiinteällä hinnalla ja puolet markkinahintaan perustuvalla spot-hinnalla. Kulutettu energia laskutetaan kuukausittain.

Voit saada säästöä sähkölaskuusi hyödyntämällä pörssisähkön edullisimmat tunnit. Esimerkiksi voit lämmittää saunaa vain silloin, kun tuntihinta on edullisempi. Jos sähkönkulutuksesi kohdistuu kalliimmille tunneille, sähkölaskusi voi pörssisähkön osuuden osalta olla suurempi. Sähkön tuntihinnassa voi olla kausivaihteluja, esimerkiksi lämmityskauden aikana sähkön keskimääräinen tuntihintataso voi olla merkittävästi korkeampi.

Esimerkki yhden tunnin sähkön hinnasta

Kulutat tietyn tunnin aikana 1 kWh sähköä. Siitä maksat 50 % eli 0,5 kWh:n kiinteällä hinnalla (7,40 snt/kWh) ja 0,5 kWh:n sähkön pörssihinnalla (esim. 10 snt/kWh), johon on lisätty sopimuksessa mainittu välityspalkkio (0,49 snt/kWh).

  • Kiinteähintaisen osan kustannus (50 %) 0,5 kWh x 7,40 snt eli 3,70snt

  • Pörssihinta (50 %) kyseisenä tuntina 10 snt/kWh + välityspalkkio 0,49 snt/kWh eli 0,5 kWh x 10 snt + 0,49 snt x 0,5 kWh. Pörssihintaisen osan kustannus yhteensä 5,245 snt

Kyseisen tunnin sähkönhinta yhteensä: 8,95 snt/kWh

Laskulla näet kulutuksella painotetun keskihinnan sekä kiinteästä että pörssisähkön osuudesta. EnergiaOnline-palvelusta näet kulutuksesi tarkan tuntierittelyn, jossa näkyvät sekä kiinteähintaisen että pörssihintaisen kulutuksen osuudet sekä perusmaksun määrä.

Näin teet Louna Nero -sähkösopimuksen

Uuden sähkösopimuksen voit tehdä milloin tahansa, 24/7 toimivassa EnergiaOnline-palvelussamme. Tarvitset sopimuksen tekemiseen pankkitunnuksiasi. Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme chatissä tai puhelimitse. Katso yhteystiedot

Louna Nero -sopimus soveltuu vain kohteisiin, joissa verkkoyhtiö voi lukea mittauslaitteistoja tuntitasolla.

Miksi valita Louna Nero -sähkösopimus?

Hyödynnä sähkön hintavaihtelut

Voit säästää sähkölaskussa siirtämällä kulutustasi edullisille tunneille ajastamalla tai suunnittelemalla sähkön käyttöäsi etukäteen.

Tuntihinnat näet edeltävänä päivänä

Huomisen tuntihinnat ovat nähtävissä etukäteen esim. Fingridin Tuntihinta-mobiilisovelluksessa, jonka voit ladata myös puhelimeesi.

Kiinteä hinta tuo turvaa

Louna Nero -sähkön hinnan kiinteä osuus on sama koko sopimuskauden ajan eli 12 kk. Näin markkinahinnan muutokset eivät täysimääräisesti vaikuta sinun sähkösi hintaan.

Päästötöntä hiilineutraalia sähköä

Sopimuksen sähkö tuotetaan 100 % ydinvoimalla Suomessa ja muualla Euroopassa.

Louna Nero -sopimuksen ehdot ja lisäpalvelut

Louna Nero -sähkösopimuksen ehdot
  • Sopimus on määräaikainen 12 kk ja päättyy määräajan umpeuduttua. Jos et ole tehnyt uutta määräaikaista sopimusta, turvaamme sähkön toimituksesi uudella toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, joka perustuu kulloinkin voimassa olevaan toimitusvelvolliseen sähkönmyyntituotteeseen.

  • Tähän sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Turku Energian sähkönmyyntiehtoja. Tutustu myös ajantasaiseen palveluhinnastoon

  • Kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen vuosittainen energiamäärä voi olla enintään 60 000 kWh. Mikäli kuluttaja-asiakkaan vuosikulutus ylittää edellä mainitun määrän, sopimus vaihdetaan kulutusmäärää paremmin vastaavalle tuotteelle. Jos olet yritysasiakas, katso sähkösopimukset yrityksille. 

  • Saat monipuoliset asiakasedut ja kuulut Eturinkiin. Tutustu etuihin

Lisäpalvelu

Ekotakuu Extra, tuki luonnonsuojelulle

Sähkösi tuotetaan 100 % uusiutuvalla energialla. Voit kuitenkin tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon tilaamalla Ekotakuu Extra, tuki luonnonsuojelulle -palvelun. Kohdistamme palvelulla kerättyjä varoja Luonnonperintösäätiön kautta metsien suojeluun Varsinais-Suomen alueella.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Ekotakuu Extra, tukiluonnonsuojelulle -palvelu on voimassa toistaiseksi ja seuraa sähkösopimuksen voimassaoloa.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja ja alennuksia

Eturinki on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Edut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista etukorttiasi.

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia
Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.