Valitse sinulle sopivin laskutustapa

Turku Energian laskun voit maksaa itsellesi mieluisinta tapaa käyttäen. Valittavissasi on perinteisen paperilaskun lisäksi ekologinen e-lasku, sähköpostilasku ja ilmainen digipostilaatikko Kivra.

Valitsitpa minkä tahansa laskutustavan, löydät laskusi aina myös kirjautumalla EnergiaOnline-asiointipalveluumme. Laskuista löydät maksamiseen tarvittavat tiedot. EnergiaOnlinessa voit myös tarkistaa helposti, että maksusi ovat ajan tasalla.

Kirjaudu EnergiaOnlineen

henkilö, joka käyttää tablettitietokonetta pöydän päällä
Paperilasku

Jos sopimukseesi ei liity sähköistä palvelua, voit saada laskusi myös perinteisesti paperipostina. Vaihdat helposti e-laskuun tai sähköpostiin, sitten kun se sinulle sopii.

Sähköpostilasku

Kun tilaat sähköpostilaskun, lähetämme laskun pdf-tiedostona sähköpostiisi heti, kun se on laskettu. Tilaat ympäristöä säästävän sähköpostilaskun helposti EnergiaOnlinessa. Avaa "Omat tiedot" -sivu ja klikkaa kohtaa "Muokkaa tietojasi".

E-lasku verkkopankkiin

E-las­ku on säh­köi­nen las­ku, jon­ka saat verk­ko­pank­kii­si. Saat e-laskun heti, kun se on muodostettu, ja maksaminen hoituu helposti.

Digipostilaatikko Kivra

Kivra-palvelulla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskuja ja muita dokumentteja automaattisesti kaikilta palveluun liittyneiltä yrityksiltä. Palvelu on käyttäjilleen ilmainen.

Yrityksen verkkolasku

Yritysasiakkaana voit ottaa laskusi vastaan laskutusoperaattorin kautta, jolloin sinulla on mahdollisuus helpottaa yrityksesi arkea myös käsittelemällä laskut sähköisesti. Ilmoita meille verkkolaskuosoitteesi ja operaattoritunnus, niin voimme lähettää laskut sinulle sähköisesti.

Miksi vaihtaa sähköiseen laskutukseen?

 • Vältyt turhalta paperirumbalta – samalla säästät luontoa ja omaa aikaasi.

 • Laskut tulevat samaan paikkaan ja maksaminen tapahtuu vaivatta.

 • Vanhat laskut voi arkistoida kätevästi sähköisessä muodossa ja niihin voi halutessa palata milloin vain.

Näin tilaat e-laskun verkkopankkiisi minuutissa

 1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja mene kohtaan e-laskutHae laskuttaja

 2. Hae laskuttaja

  SÄHKÖSOPIMUS: Turku Energia

  SÄHKÖNSIIRTO: Turku Energia Sähköverkot

 3. Syötä jonkin aiemman meiltä saamasi laskun viitenumero

 4. Hyväksy sopimus ja hyvästele paperilaskut!

Digipostilaatikko Kivra – helppoa ja turvallista laskujen maksamista

Laskujen maksaminen tapahtuu Kivrassa verkkopankkitunnuksilla suoraan pankkitililtäsi aivan kuten maksaisit laskut verkkopankistasi. Et tarvitse erillisiä luotto- tai debit-maksukortteja maksamiseen. Maksaminen on turvallista ja jokainen lasku vahvistetaan maksuun käyttämäsi pankin tunnuslukulistalla tai -sovelluksella. Maksu veloitetaan tililtäsi heti maksun vahvistuksen jälkeen.

Lue lisää Kivran sivuilta: Näin helposti maksat laskusi Kivralla

Arjesta sujuvaa yhdessä

Tarvitseeko läheisesi apua laskujen maksuun, tai onko teillä perheen yhteisiä menoja?
Kivralla hoidat maksuasiat sujuvasti joko yhdessä tai jopa kokonaan toisen henkilön puolesta, kun jaat palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa.

Lue lisää Kivran sivuilta: Kivralla voit maksaa helposti myös läheistesi laskuja

Näin saat Kivran helposti käyttöösi

Voit käyttää Kivraa verkkoselaimella tai lataamalla mobiilisovelluksen puhelimeesi. Rekisteröidyt palveluun turvallisesti joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, minkä jälkeen saat käyttäjätunnuksen Kivraan.

Kun olet ottanut Kivran käyttöön, saat puhelimeesi tai sähköpostiisi viestin aina kun uusi lasku saapuu. Saat ilmoituksen myös silloin, kun laskun eräpäivä lähestyy. Näin laskuja ei enää joudu hukkaan ja ne tulevat maksetuksi ajallaan.

 1. Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen www.kivra.fi

 2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella

 3. Valmista! Saat seuraavan laskusi sähköisesti Kivraan

Hyvä tietää Kivrasta

Kivraan voi tällä hetkellä vastaanottaa ainoastaan paperilaskuja. E-laskut, suoramaksut ja sähköpostilaskut laskutetaan samalla tavalla kuin aikaisemmin.

Paperilaskusi saapuvat automaattisesti Kivraan, kun olet rekisteröitynyt palveluun. Sinun ei siis tarvitse erikseen aktivoida Turku Energian laskuja Kivraasi.

Voit helposti poistaa yksittäisiä yrityksiä Kivra-tililtäsi. Sen jälkeen saat laskusi jälleen paperilaskuna. 

MobilePay

Laskujemme maksaminen MobilePaylla ei ole tällä hetkellä mahdollista. Tiedotamme kun MobilePay-maksutapa otetaan käyttöön.