Sähkökatkot

Miten saan yritystäni tai edustamaani taloyhtiötä koskevat sähkökatkot tietooni?

Tiedotamme sähkökatkoista keskeytyskartallamme, verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä tekstiviesti- ja sähköpostitiedotteilla. Mistä saan tietoa sähkökatkoista?

Yrityksen tai taloyhtiön sähkösopimuksesta vastaava taho voi tilata tekstiviesti- ja sähköpostitiedotteet sähkökatkoista Turku Energia Sähköverkkojen jakelualueella. Tiedotteet voi tilata parhaimmillaan 10 eri henkilölle. Yrityksessä tai taloyhtiössä kannattaakin keskustella siitä, olisiko häiriötiedotteet hyvä tilata esimerkiksi yrityksen johdolle tai taloyhtiön isännöitsijälle ja hallituksen jäsenille. Sen lisäksi on hyvä sopia siitä, miten tietoa välitetään eteenpäin yrityksessä tai taloyhtiössä. Lue ohjeet häiriötiedotteiden tilaamisesta tällä sivulla.

Mahdollisista sähköpulasta johtuvista sähkökatkoista pyrimme tiedottamaan ennakkoon mahdollisuuksien mukaan. On tärkeää huomioida, että ennakkotiedotus sähkökatkosta ei välttämättä valitettavasti onnistu, jos käsky rajoittaa sähkönkäyttöä tulee Findgriltä lyhyellä varoitusajalla (alle 15 min). Lisäksi tekstiviestejä saatetaan lähettää valtakunnallisesti poikkeuksellisen suuria määriä, jolloin tekstiviestien perillemenosta ei ole täyttä varmuutta.