ApulantaSähkö – Hei beibi, anna mulle virtaa!

Hanki uusiutuvaa ApulantaSähköä! Saat sopimuksen perusmaksun alennettuun hintaan ja lisäksi kymmeniä asiakasetuja.

Voit hankkia ApulantaSähkö-sopimuksen, asut sitten missä päin Suomea tahansa. Sähkönjakelun hoitaa paikallinen verkkoyhtiösi.

ApulantaSähkön hinnat

10,55 snt/kWhPerusmaksu: 2,81 €/kkHinta alv: 24 %Sopimus on määräaikainen 24 kk

pari miestä kylpyammeessa, jossa on hiustenkuivaaja

Ilmastoystävällinen sähkösopimus näppärästi netistä

Teet helpoiten sähkösopimuksen 24/7 EnergiaOnline-palvelussamme, tarvitset vain osoitteesi ja pankkitunnuksesi sopimuksen vahvistamiseen.

Hinnat voimassa toistaiseksi. Sopimuksen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Lähetämme sinulle uuden tarjouksen aina vähintään kuukautta ennen sopimusjakson loppua.

Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana tai apua sähkösopimuksen tekemisessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ilmastoystävällistä sähköä

Puhdas energiaomatunto

ApulantaSähkö-sopimuksen sähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa. Se tuotetaan uusiutuvasti ja hiilidioksidipäästöttömästi tuuli- ja aurinkoenergialla.

Sähkönmyyntiehdot

Tähän sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Turku Energian sähkönmyyntiehtoja. Tutustu myös ajantasaiseen palveluhinnastoon.

Sopimus on määräaikainen

Sopimus päättyy määräajan umpeuduttua. Jos asiakas ei ole tehnyt uutta määräaikaista sopimusta, turvaamme asiakkaan sähkön toimituksen uudella toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, joka perustuu kulloinkin voimassa olevaan toimitusvelvolliseen sähkönmyyntituotteeseen.

Kulutusmäärä max. 60 000 kWh

Kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen vuosittainen energiamäärä voi olla enintään 60 000 kWh. Mikäli kuluttaja-asiakkaan vuosikulutus ylittää edellä mainitun määrän, sopimus vaihdetaan kulutusmäärää paremmin vastaavalle tuotteelle. Jos olet yritysasiakas, katso sähkösopimukset yrityksille.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja ja alennuksia

Eturinki on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Edut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista etukorttiasi.

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia
Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.