Salkunhallintapalvelu yrityksille

Ennustettavuutta sähkökustannuksiin

  • Salkunhallintapalvelulla yritykselläsi on henkilökohtainen salkunhoitaja, joka seuraa aktiivisesti sähkömarkkinoita puolestasi.

  • Suunnittelemme yrityksellesi sopivan hankintamallin, jolloin sähköä kiinnitetään ajallisesti ja määrällisesti useassa erässä.

kaksi miestä on pöydän ääressä tietokoneen näytön edessä

Salkunhallintapalvelun edut

Kustannussäästöt

Henkilökohtainen salkunhoitaja seuraa aktiivisesti hintaheilahteluita, minkä avulla on mahdollista saavuttaa edullista sähkön hintaa vuoden jokaiselle tunnille.

Riskien pieneneminen

Hajauttamalla sähkön hintakiinnityksiä yrityksesi taloudelliset riskit pienevät. Sähkön muuttuvilla markkinoilla oikea-aikaisilla ja pitkäjänteisillä hintakiinnityksillä pystytään vakauttamaan sähkön hintaa nyt ja tulevaisuudessa.

Ennustettavuus

Salkunhallintapalvelun avulla tiedät sähköenergian kustannukset etukäteen ja budjetointisi helpottuu. Palvelun avulla pystytään joustavasti tasaamaan sähkön hintavaihteluita, jolloin markkinamuutokset eivät heijastu hintaan niin merkittävästi.

Aikasäästöt

Hyödyntämällä salkunhallintapalveluamme voit itse keskittyä varsinaiseen liiketoimintaan. Salkunhoitajasi seuraa sähkömarkkinoita ja sopimuksen mukaisesti joko tekemällä itsenäisesti kiinnityksiä sovitun suunnitelman puitteissa tai antamalla suosituksia sähkönhankintaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteyshenkilön tiedot
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä asiantuntijaamme

Markus Karvo
Myyntipäällikkö
022628038markus.karvo@turkuenergia.fiLinkedIn
Markus auttaa yritysasiakkaitamme kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen parissa. Olipa kyse sähköstä, aurinkovoimaloista, sähköautojen latauksesta tai energiatehokkuudesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.
Ria Aulén
Myyntipäällikkö
040 159 4077ria.aulen@turkuenergia.fiLinkedIn
Ria auttaa yrityksiä sähköön, aurinkopaneeleihin, sähköautojen latauspisteisiin ja EnerKey-energianhallintapalveluun liittyvissä ratkaisuissa.