Louna Takuu – varmuutta ja turvaa yrityksellesi

Jos yrityksesi käyttää paljon sähköä, on tärkeää, että pystyt ennakoimaan ja budjetoimaan hankintakustannukset. Se taas edellyttää, että suojaudut markkinahintojen vaihteluilta. Siksi kiinteähintainen Louna Takuu on oikea valinta yrityksellesi. Turku Energian osaavat asiantuntijat ovat myös käytettävissäsi aina, kun sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua sähköasioiden hoidossa.

Louna Takuu on tarkoitettu yrityksille, jotka käyttävät sähköä vuodessa yli 200 000 kWh. Valitsemalla Louna Takuun sähkösopimusasiasi sovitaan kerralla kuntoon pitkälle eteenpäin.

Louna Takuu – täydellinen suoja hintamuutoksilta
  • Louna Takuu -sähkösopimus on paljon sähköä käyttäville yrityksille turvallinen ja varma valinta, sillä sähkön hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan.

  • Vakiohinnan ja kulutusarvion ansiosta sinun on helppo arvioida ja budjetoida seuraavan vuoden energiakulut jo ennakkoon.

  • Vakiohinta auttaa yritystäsi myös suojautumaan markkinahinnan vaihteluilta.

  • Louna Takuun hinta ja sopimusjakso räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja sopimuskauden pituus sovitaan asiakaskohtaisesti.

Lisäominaisuudet

Tiedustele myös uusiutuvia sertifioituja vaihtoehtoja.

Seuraa kulutustietosi jopa tunnin tarkkuudella

Turku Energian asiakkaana käytettävissäsi on sähköinen EnergiaOnline-asiointipalvelu. Sieltä löydät myös ajantasaiset kulutustietosi jopa tunnin tarkkuudella.

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Ha­luat­ko kes­kus­tel­la yri­tyk­se­si ener­gia­rat­kai­suis­ta tai jät­tää yh­tey­de­not­to­pyyn­nön? Ker­ro hie­man ti­lan­tees­ta­si ja jä­tä yh­teys­tie­to­si, niin yri­tys­myy­jäm­me ot­ta­vat si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pian.

Ekotakuu – takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Ekotakuu-palvelulla varmistat, että yrityksesi käyttämä sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme sopimuksesi sähkön uusiutuvalla energialla tuotettuna. Voit valita energialähteen mm. bioenergian, tuulivoiman ja vesivoiman joukosta. Todennamme sähkön tuotantotavan ja -laitoksen alkuperätakuilla.

Ekotakuu-asiakkaana yrityksesi on mukana luomassa kestävää tulevaisuutta. Yrityksesi voi jopa nollata hiilidioksidipäästönsä sähköenergian osalta. Tämä on erinomainen teko ympäristön puolesta ja se tuo myös yrityksesi toiminnalle lisäarvoa. Ekotakuu-asiakkaana saatte halutessanne diplomin, jonka avulla ekoteosta voi viestiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Tiedustele kilpailukykyistä Ekotakuu-palveluamme yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilön tiedot
Ekotakuu
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.