fbpx

Sähköä pienyrityksille

Valitse sähkösopimus, jossa on kaikki kohdallaan! Louna-tuoteperheestämme saat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan sähkösopimuksen. Huolehdimme sähköasioistasi ensiluokkaisesti.

Turku Energian asiakaspalvelija hymyilee tietokoneen äärellä.

Löydä juuri sinun yrityksellesi sopiva sähkösopimus

Valitse mittaustapa ja anna arvio vuosikulutuksestasi, niin laskemme sinulle arvion sopimusten kokonaisvuosikustannuksesta ja asetamme ne edullisuusjärjestykseen. Hinnat alv 0 %.

Mittaustapa i

Arvio vuosikulutuksesta i

kWh
Päivä
kWh
kWh
Talvipäivä
kWh
Muu aika
kWh

Ekotakuu – takuulla ympäristöystävällistä energiaa pienyrityksille

Ekotakuu-palvelulla varmistat, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme Louna Vakio tai Louna Tunti -sopimuksesi sähkön ympäristöystävällisesti tuotettuna.

Louna Vehreä -sähkösopimuksemme sähkö tuotetaan automaattisesti 100 % uusiutuvalla energialla. Voit tehdä kuitenkin vielä ylimääräisen ympäristöteon Ekotakuu Extra -palvelun avulla.

Lue lisää sähkötuotteiden sivuilta!

PJ2A4210

Arvio vuosikulutuksesta

Nähdäksesi kuukausittaiset kustannukset eri sähkösopimusvaihtoehdoilla, voit käyttää yritysten esimerkkiarvioitamme tai laittaa tiedossa olevan arviosi alla olevaan kenttään. 

Yleissähkö

5 000 kWh kuluttava yritys voi olla parturikampaamo, pieni 60 m² liikehali tai 60 m² toimistohuoneisto. Sähköä kuluu silloin valaistukseen, erilaisiin sähkölaitteisiin ja ilmanvaihtoon. 

Yösähkö

Esimerkkilaskelmassamme päiväenergiaa kuluu 10 000 kWh ja yöenergiaa 8 000 kWh. 120 m² sähkölämmitteinen kiinteistö, pieni 100 m² painotalo tai 100 m² pienleipomo kuluttavat keskimäärin yhteensä 18 000 kWh sähköä.

Kausisähkö

Esimerkiksi kesäkioski (alle 100 m²) tai maatilat kuluttavat arviolta talvipäivän energiaa 8 000 kWh ja muuna aikana 13 000 kWh.  

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin mittaustapa pienissä liike- tai toimistohuoneistoissa. 

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä liikekiinteistöissä, joissa pääasiallinen lämmitystapa on sähkö. 

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan esim. kesäkioskeissa tai maatiloilla. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä. 

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.