EnerKey – Energianhallinta­palvelut yrityksille

Turku Energian asiakkaille suunnattu EnerKey on uusi energianhallinnan ja vastuullisuusraportoinnin palvelu, joka tukee yrityksesi vastuullisuustavoitteita. Palvelun avulla sinulla on yrityksesi energianhallintaan liittyvät raportit käytettävissäsi samassa näkymässä. Pystyt niiden avulla tunnistamaan kehitystoimenpiteitä kustannusten ja ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

EnerKey-palvelun hyödyt

Tukee yrityksesi vastuullisuustavoitteita

Toimii tehokkaana työkaluna energiakokonaisuuden sisäisessä ja ulkoisessa raportoinnissa

Ohjaa ympäristövaikutusten vähentämiseen ja kustannustehokkuuteen

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä asiantuntijaamme

Veli Hartola.

Veli Hartola

Palvelumyynnin päällikkö

02 2628 044

veli.hartola@turkuenergia.fi

LinkedIn

Veli toimii aurinkopaneeli- ja sähköautojen latausratkaisuja tarjoavan palvelutiimin esihenkilönä.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.