Anonyymi ilmoituskanava

Turku Energia -konserni haluaa toimia vastuullisesti ja avoimesti ja varmistaa eettisten periaatteidensa toteutumisen liiketoiminnassaan. Meillä on käytössämme Whisteblowing-ilmoituskanava, jolla henkilöstömme, asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja muut sidosryhmämme voivat ilmoittaa anonyymisti ja turvallisesti epäillyistä vakavista väärinkäytöksistä tai rikoksista.

joukko kasveja, jotka istuvat kivillä

Ilmoita väärinkäytösepäilyistä turvallisesti

Epäiltyjä väärinkäytöksiä voivat olla esimerkiksi korruptio, lahjonta, syrjintä, ympäristöön liittyvät asiat tai Turku Energian yritysvastuun periaatteiden rikkominen. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja suhtaudumme niihin vakavasti. Ilmoituskanavaan voi jättää myös yhteystietonsa. Ilmoittajaa suojellaan vastatoimilta. Turku Energia Whistleblowing-ilmoituskanava koskee kaikkia Turku Energia -konsernin yhtiöitä.

Ilmoittajalla ei tarvitse olla todisteita epäilynsä tueksi, mutta ilmoitukset on aina tehtävä rehellisesti ja hyvässä uskossa. Väärinkäytösepäilystä tulisi kertoa ilmoituksessa mahdollisimman tarkasti, jotta asiaa voidaan tutkia.

Luottamuksellisuuden valmistamiseksi Whistleblowing-palvelun tarjoaa ulkopuolinen kumppani Kiwa Inspecta.

Whistleblowing-havainnon voi tehdä alla olevan qr-koodin kautta tai kopioimalla oheisen linkin selaimeen: ins.li/TurkuenergiaWhistleblow. Whistleblowing-ilmoitukset käsitellään viimeistään kolmen kuukauden sisällä ja mahdollisia henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.