Putkiremontti tulossa? Älä toista yleistä virhettä: ota yksi asia heti huomioon

lähikuva kuparinvärisestä putkesta
29.5.2020

Putkiremontti on usein väistämätön päänvaiva, mutta siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Investoiminen keskitettyyn jäähdytysratkaisuun putkiremontin yhteydessä nostaa uusiin sfääreihin niin kiinteistön arvon kuin käyttömukavuudenkin. Voisi jopa sanoa, että se tekee kiinteistön jokaisesta asunnosta läpitalon huoneiston.

Putkiremontti pistää helposti päälaelleen arjen ja koko taloyhtiön. Mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin: kun rakenteet ovat auki, on hyvä hetki investoida keskitettyyn jäähdytysratkaisuun. Siinä missä kukaan ei enää ostaisi uutta autoa ilman ilmastointia, tulee trendi siirtymään myös asuntomarkkinoille.

Täydellinen sisälämpötila huomaamattomasti ja fiksuun hintaan

Integroitu jäähdytysratkaisu luo sisätiloihin täydelliset olosuhteet äänettömästi ja nollapäästöisesti. Laitteisto itsessään on yksinkertainen, toimintavarma, pitkäikäinen – ja täysin huomaamaton.

Turku Energian jäähdytysratkaisut ovat kiinteähintaisia palvelutuotteita. Se tarkoittaa sitä, että jäähdytys tulee kiinteistöön tuotuna joka hetki ja riittävyys on varmistettu varatuotantolaitoksilla.

Jäähdytys on aina hinnaltaan kilpailukykyistä eikä asiakkaan tarvitse murehtia tuotantolaitteistojen huolloista ja rikkoontumisista.

Kiertotaloutta parhaimmillaan

Turku Energian tarjoamat jäähdytysratkaisut ovat todellista kiertotaloutta ja siten ympäristöystävällisin ja taloudellisin tapa viilentää kiinteistöjä: kiinteistöstä siirretään ylimääräinen lämpöenergia kaukolämpöverkkoon käytettäväksi esimerkiksi käyttöveden lämmitykseen.

Energian säästö on merkittävää.