Kumppanisähkö menee suoraan maaliin

Vilpas Vikings, Turun Palloseura (TPS) ja Kaarinan Poikien logot.
24.2.2020

Turku Energian kumppanisähkötuotteilla tuetaan paikallisten urheiluseurojen junioritoimintaa. Tarjolla ovat jo Vilpas Sähkö ja HC TPS Sähkö. Seuraavaksi uutta potkua sähkövalikoimaan tuo KaaPo Sähkö.

Turku Energialla on tarjolla perinteisten sähkötuotteiden lisäksi kumppanisähkösopimuksia, joiden avulla voi valita paitsi vihreää ja uusiutuvaa sähköä myös kätevän keinon liikuttaa ja tukea paikallisten urheiluseurojen junioreja.

Kuluttajamyynnin päällikkö Anne-Mari Niemelä toteaa, että kumppanisähkötuotteet ovat hyvä esimerkki siitä, miten Turku Energia panostaa paikallisuuteen ja paikallisen toiminnan tukemiseen. Liikunnan ja urheilun kautta lapset ja nuoret saavat uusia elämyksiä ja ystäviä. Urheiluseurat ovat merkittäviä toimijoita alueellaan ja ne lujittavat toiminnallaan yhteisöllisyyttä.

- Määräaikaisen, 24 kuukautta kestävän sähkösopimuksen sähkö tuotetaan tuulienergialla. Seurat markkinoivat itse tuotteita ja saavat jokaisesta sähkösopimuksesta tietyn summan, joka kohdennetaan useimmiten junioritoiminnan tukemiseen. Sähköä voi jo ostaa koripallohenkisesti Salon Vilppaan -nimellä ja jääkiekkoteemalla HC TPS Sähkö -tuotteena. Uutena on tulossa mukaan jalkapallohuumaan sopiva Kaarinan Poikien KaaPo Sähkö, Anne-Mari kertoo.

Urheilusähkön avulla voi ottaa kantaa puhtaamman ympäristön puolesta ja nollata sähkönkulutuksen osalta talouden hiilidioksidipäästöt.

Kumppanisähköjen perusmaksu on 3,50 euroa kuukaudessa. Energiahinnat ovat kilpailukykyisellä tasolla ja seuraavat maltillisesti markkinahintatasoa. Turku Energian tuulisähköä tuotetaan muun muassa Porin Reposaaressa, Raahessa, Kemiönsaarella, Teuvalla ja Vöyrissä.

Lisätietoa

  • Salon Vilpas Koripallo ry on Varsinais-Suomen suurin koripalloseura, joka panostaa erityisesti junioritoiminnan kehittämiseen.

  • TPS on Suomen suurimpia urheiluseuroja ja juniorikasvattajia. HC TPS Sähkö on suunnattu jääkiekkojunioreille.

  • Kaarinan Pojat on perinteikäs jalkapalloseura. KaaPolla on sekä poikien että tyttöjen junioritoimintaa.