Harri Salo on nimitetty Turku Energian myyntijohtajaksi 1.12.2017 alkaen

Harri Salo, 47, on nimitetty Turku Energian myyntijohtajaksi 1.12.2017 alkaen. Myyntijohtajan tehtävässä Salon vastuulla on koko konsernin myyntiprosessin johtaminen ja kehittäminen sekä sähkömyyntiliiketoiminnan johtaminen

4.12.2017

Salo on työskennellyt pitkään tietoliikennealalla myyntijohtajana ja siirtyy Turku Energiaan Elisa Oyj:n Länsi-Suomen aluejohtajan tehtävästä.

– Energia-ala on todella mielenkiintoinen, muutoksessa oleva ala. Turku Energia on näköalapaikalla vaikuttamassa yhteiskunnan uusiin energiaratkaisuihin. Yhteiskuntammehan on täysin riippuvainen energiasta. On mukava tulla yhtiöön, joka mahdollistaa meille kaikille arjen mukavuudet. Asiakaskeskeinen toimintatapa on aina kuulunut periaatteisiini. Nyt haluan edelleen vahvistaa Turku Energian asiakassuuntautuneisuutta, joka näkyy asiakkaillemme hyvänä ja luotettavana palveluna, Harri Salo sanoo.

Turku Energia uudisti strategiansa viime keväänä. Uudessa strategiassa keskiöön on nostettu entistä vahvemmin asiakkaat.

– Energia-ala on muutoksessa ja asiakkaamme odottavat meiltä huomisen energiaratkaisuja ja lisäarvoa asiakkuudelleen. Panostamme kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen ja -palvelujen kehittämiseen. Ensimmäisenä askeleena yhdistämme myynnin prosessit ja myynnin johtamisen koko organisaatiossamme. Harri tuo meille pitkän linjan kokemusta ja osaamista myynnin johtamisesta, toteaa toimitusjohtaja Timo Honkanen.

Yhteyshenkilöt

Timo Honkanen
Toimitusjohtaja
Harri Salo
Myyntijohtaja