Kaukolämpö

Näenkö jostain, millä alueella on meneillään lämpökatko?

Kyllä näet! Turku Energian keskeytyskarttaa pääsee katselemaan verkkosivujemme etusivulta tai suoralla osoitteella lammonkeskeytyskartta.turkuenergia.fi. Keskeytyskartalla näkyvät Turun, Kaarinan, Naantalin ja Raision verkkoalueet. Sivustolla on hakutoiminto, jolla voi etsiä haluamansa osoitteen kartalla.

Kartta on reaaliaikainen, joten keskeytykset näkyvät heti, kun vikatilanteet ovat Turku Energian tiedossa. Lämmön ja jäähdytyksen keskeytykset ovat omina ilmoituksinaan. Jokaisesta keskeytyksestä löytyvät muun muassa keskeytyksen arvioitu alkamis- ja päättymisaika.

Näet kartalta sekä käynnissä olevat että tulevat keskeytykset. Suurin osa lämmön keskeytyksistä on suunniteltuja vauriokorjauksia tai verkon perusparannuskohteita. Tiedotamme suunnitelluista katkoista asiakkaille hyvissä ajoin myös erikseen jaettavilla tiedotteilla. Lämmön toimitusvarmuus on 99,99 %, joten suunnittelemattomia vikatilanteita on erittäin harvoin.

Kartasta löytyvät myös kaukolämmön ja -jäähdytyksen työmaa-alueet. Työalueiden symbolina käytetään kaivinkonetta. Näiden yhteydessä on kerrottu myös työn tilaajan ja pääurakoitsijan tiedot sekä työmaan arvioitu valmistumisaikataulu.

Onko kodissasi tai kiinteistössäsi lämpökatko?

Jos epäilet vikaa kaukolämmön toimituksessa, tarkista ensin kiinteistön omat laitteet. Sen jälkeen tarkista, löytyykö katkosta tietoa jossakin Turku Energian viestintäkanavassa. Kerromme tiedotteissamme lämpökatkoa koskevat alueet ja usein myös arvioidun korjausajan.

Lue lisää: Miten toimia lämpökatkon aikana