Jäähdytys

Miten saan selville, saisiko omaan kotiini jäähdytyksen?

Tarjoamme kaukojäähdytystä asuinkerrostalo-, liike- ja teollisuuskiinteistöille kaukojäähdytysverkkomme alueella. Tällä hetkellä Turku Energian kaukojäähdytysverkkoon voivat liittyä Biolaakson, Kupittaan, Yliopistonmäen, keskustan, Kakolan ja sataman alueen kiinteistöt. Kaukojäähdytysverkostomme laajenee koko ajan.

Taloyhtiön asukkaan kannattaa ensiksi olla yhteydessä taloyhtiön hallitukseen tai isännöitsijään, jotka selvittävät Turku Energiasta mahdollisuuden kaukojäähdytykseen.

Taloyhtiön on hyvä jo linjasaneerauksen yhteydessä harkita ainakin valmiuksia kaukojäähdytykselle, sillä jäähdytysteknisille laitteille pitää löytyä tarvittavat tilat kiinteistöstä. Kiinteistön omistaja teettää jäähdytyksestä lvi-suunnittelijalla muutossuunnitelman, jonka pohjalta solmitaan kaukojäähdytyssopimus.

Kaukojäähdytys on edullinen, helppo ja ympäristöystävällinen valinta. Se on paras ja ekologisin tapa hyödyntää kiinteistön ylimääräistä lämpöä.

Jos kiinteistönne ei sijaitse kaukojäähdytysverkon alueella, tarjoamme kaukolämpöverkon alueella lähijäähdytysratkaisua. Alue kattaa Turun, Raision, Kaarinan ja Naantalin.

Lisää tietoa kaukojäähdytyksestä tai vaihtoehtoisesti lähijäähdytyksestä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kerro tilanteestasi, niin autamme mielellämme.