Paikallisesti mukana

Teemme laaja-alaista sponsorointiyhteistyötä Turun seudulla sijaitsevien yhteistyökumppaneiden kanssa. Sponsorointikohteisiimme kuuluu urheilu- ja kulttuuriryhmiä, tapahtumia, järjestöjä ja muita sponsorointiin soveltuvia kohteita, joilla on paikallista yhteisöä hyödyttävä vaikutus.

Kuvassa lapset menevät köysirataan

Sponsorointiyhteistyö Turku Energian kanssa

Sponsorointimme on aina vastikkeellista. Odotamme yhteistyöltä näkyvyyttä, hyviä markkinointimahdollisuuksia ja positiivista vaikutusta mielikuvaamme.

Kohteiden valinnassa painotamme yhteistä arvomaailmamme sponsoroitavan kohteen kanssa sekä muita meille tärkeitä tekijöitä kuten ympäristövastuullista toimintaa, lasten ja nuorten huomioimista toiminnassa sekä paikallisuutta.

Lisäksi pyrimme siihen, että sponsorointikohteet jakautuvat mahdollisimman tasaisesti urheilun, kulttuurin ja yleishyödyllisten kohteiden sekä sukupuolien ja eri ikäryhmien välillä.

Voit ehdottaa sponsorointiyhteistyötä lomakkeella, johon on linkki alla. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Olemme yhteydessä hakemuksen jättäneisiin, mikäli hakemus etenee jatkokäsittelyyn.