Etukortin tilaus

Sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakkaana olet automaattisesti mukana Eturinki-ohjelmassa, jonka avulla voit säästää vuoden aikana satoja euroja.

Lataa Eturinki-mobiilikortti tai tilaa paperinen etukortti.

käsi, jolla on kortti, josta lentää hedelmiä

Lataa Eturinki-mobiilikortti

Saat helpoiten hyödynnettyä edut lataamalla puhelimeesi Eturinki-mobiilikortin. Hankit sen käden käänteessä:

  1. Lähetämme sinulle tekstiviestin, kun oma mobiilikorttisi on käytettävissä. Mobiilikortin linkki toimitetaan kaikille sopimuskumppaneille.

  2. Voit hakea Cardu-sovelluksen tekstiviestissä olevan linkin kautta tai suoraan Google Play- tai App Store -mobiilisovelluskaupasta. Tekstiviestin linkkiä ei siis ole välttämätöntä käyttää.

  3. Luo Carduun oma tili. Käytä samoja yhteystietoja, jotka ovat sähkö- tai lämpösopimuksessasi.

  4. Kun kirjaudut Carduun, näkyy sinulla automaattisesti Eturinki-mobiilikortti sovelluksen lompakossa. Sovellus tunnistaa sinut kirjautuessa antamasi matkapuhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi perusteella.

  5. Varmistathan, että sähkö- tai lämpösopimuksesi asiakastiedoissa ovat samat, ajantasalla olevat yhteystiedot. Päivitä tarvittaessa tietosi EnergiaOnlinessa tai ilmoita muutoksista asiakaspalveluumme.

Etukortti on sopimuskohtainen.

Tilaa paperinen kanta-asiakaskortti

Mikäli et voi itse hyödyntää mobiilikorttia, täytä alla oleva tilauslomake, niin toimitamme paperisen kortin sinulle kuukauden sisällä.

Kesä- ja heinäkuun aikana tehdyt tilaukset toimitetaan lomakauden takia vasta elokuusta alkaen. Myös joulun ja vuodenvaihteen aikana tilausten toimituksessa voi olla viivettä.

Paperinen etukortti on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Etukortti on sopimuskohtainen.