Edut asuntolaina-asiakkaille

mies ja nainen istuvat vierekkäin

Aktia

Turku Energian Eturinki-asiakkaana saat

  • 50 % alennuksen hinnaston mukaisesta asuntolainan toimitusmaksusta.

  • 12 kk päivittäisasiointipaketin maksutta* (etuasiakkuus norm. 6 euroa/kk).

*Edellyttää vähintään 100 000 euron vakuudellista lainaa tai 30 000 euron kertamerkintää Aktian hallinnoimiin rahastoihin.

Pankin vaihtaminen on pieni vaiva, mutta sillä voi olla suuri vaikutus tulevaisuutesi kannalta. Jos haluat kehittää omaa talouttasi vauraammaksi ja turvatummaksi, kannattaa valita pankki, joka tarjoaa mahdollisuudet siihen. Aktian asiakkaana käytössäsi ovat kattavat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisumme, kaikki tarvitsemasi maksamisen ja lainaamisen palvelut sekä henkilöturvat sinun ja perheesi talouden suojaamiseen riskeiltä.

Varaa aika etätapaamiseen

Tehdään sinulle samalla henkilökohtainen vaurastumissuunnitelma, jonka avulla pyritään mahdollistamaan tavoitteellinen säästäminen ja sijoittaminen lainanmaksun ohessa sekä turvaamaan talouttasi odottamattomissakin tilanteissa. Lue lisää vaurastumissuunnitelmasta. Katso Aktian ajankohtaiset webinaarit.

 

Voimassaoloaika: Voimassa toistaiseksi uusille asuntolaina-asiakkaille

Lunasta etu: Varaa aika etätapaamiseen Aktian varauskalenterista, valitse alueeksi Turku. Mainitse Eturinki-etu varauksessasi ja näytä Eturinki-korttisi tapaamisessa paikan päällä.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat: aktia.fi

Luoton myöntäjänä toimii Aktia Pankki Oyj, Arkadiankatu 4-6, 00100, kotipaikka Helsinki, Y-tunnus 2181702-8. Luoton myöntäminen edellyttää kaikissa tapauksissa hyväksyttyä luottopäätöstä. Esimerkkilaskelma 150 000 euron asuntolainalle 25 vuoden maksuajalla: todellinen vuosikorko on 4,8 %, kun lainan korko on 12 kk euribor (4,065 % 30.8.2023) + 0,60 %, lainan hoitokulut ovat 2,30 euroa/kk ja toimitusmaksu 200,00 euroa. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 255 248 euroa ja maksuerien määrä 300 kpl. Lainan kuukausierä on 850,16 € olettaen, että lainan korko ja muut kulut pysyvät samana koko laina-ajan.