fbpx

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Oletko miettinyt, miten voit energiatehokkuudella tuoda lisäarvoa liiketoiminnallesi? Perehdymme yrityksesi liiketoimintaan, sillä haluamme aidosti löytää yrityksellesi uusia energiatehokkuuden kohteita ja hyödyntää uusia tapoja tuottaa ja käyttää energiaa.

Me Turku Energiassa toimimme alan edelläkävijänä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia energiapalveluita. Olemme paikallinen ja luotettava energia-alan kumppani, joka auttaa yritystäsi löytämään ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja pitkälle tulevaisuuteen. Luodaan yhdessä puhtaampi tulevaisuus!

Viisi kättä muodostaa lampun ääriviivat.

Keskustellaanko energiaratkaisuista?

Haluatko keskustella yrityksesi energiaratkaisuista tai jättää yhteydenottopyynnön? Kerro hieman tilanteestasi ja jätä yhteystietosi, niin yritysmyyjämme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Asiantuntijamme

Ratkaistaan yhdessä yrityksesi energia-asioihin liittyvät haasteet! Voit ottaa yhteyttä kehen tahansa yhteyshenkilöömme.

Hanna Viljanen.

Hanna Viljanen

Myyntineuvottelija

puh. 02 2628 052
hanna.viljanen@turkuenergia.fi
LinkedIn

Hanna auttaa erityisesti pk-yrityksien energiaratkaisujen hankinnassa niin sähkö- kuin palvelutuotteiden kartoituksessa. Ota yhteyttä missä kanavassa vain!

Iiro NIeminen.

Iiro Nieminen

Tuoteryhmäpäällikkö

puh. 02 262 8009
iiro.nieminen@turkuenergia.fi

Iiro auttaa kotitalouksia, taloyhtiöitä sekä yrityksiä sähköajoneuvojen lataukseen liittyvissä ratkaisuissa.

Jari Hallivuori.

Jari Hallivuori

Tuotepäällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 050 5573 114
palvelumyynti@turkuenergia.fi

Jari vastaa kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen kehityksestä ja palveluliiketoiminnasta.

Jari Kairama

Lämpöpalvelupäällikkö
puh. 02 2628 172
jari.kairama@turkuenergia.fi

Jari vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen sopimuksista, liittymistä ja mittauksista. Hän vastaa myös asiakaslaitetarkastuksista ja teknisestä asiakaspalvelusta.

Jarkko Välimäki

Avainasiakaspäällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 02 2628 293
jarkko.valimaki@turkuenergia.fi

Jarkko vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Jorma Laaksonen.

Jorma Laaksonen

Avainasiakaspäällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 02 2628 117
jorma.laaksonen@turkuenergia.fi

Jorman asiakkaita ovat isännöitsijät ja suuret yritykset pääsääntöisesti Turun seudulla. Hän hoitaa sähkön myyntiä asiantuntevasti yli 20 vuoden kokemuksella. Ollaan yhteydessä!

Jouni Saarinen.

Jouni Saarinen

Myyntipäällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 040 776 9895
jouni.saarinen@turkuenergia.fi
LinkedIn

Jouni palvelee yritysasiakkaitamme koko Suomen alueella sekä sähkön että energiaratkaisujen myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Hän tulee mielellään keskustelemaan yrityksesi energia-asioista. Ota yhteyttä!

Laura Vihavainen.

Laura Vihavainen

Avainasiakaspäällikkö
puh. 02 2628 724
laura.vihavainen@turkuenergia.fi

Laura auttaa yrityksesi energiaratkaisuiden hankinnassa niin sähkö- kuin palvelutuotteiden kartoituksessa. Ota yhteyttä ja laitetaan energia-asiasi kuntoon!

Lotta Lyytikäinen.

Lotta Lyytikäinen

Tuoteryhmäpäällikkö

puh. 02 2628 420
lotta.lyytikainen@turkuenergia.fi
LinkedIn

Lotta vastaa uusien palvelujen, tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista sekä liiketoiminnan kehityksestä.

Markus Karvo.

Markus Karvo

Myyntipäällikkö

puh. 02 2628 038
markus.karvo@turkuenergia.fi
LinkedIn

Markus auttaa yritysasiakkaitamme kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen parissa. Olipa kyse sähköstä, aurinkovoimaloista, sähköautojen latauksesta tai energiatehokkuudesta, niin ota rohkeasti yhteyttä. Markus tulee mielellään keskustelemaan, miten voimme parhaiten auttaa juuri teitä näissä asioissa.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.