Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Oletko miettinyt, miten voit energiatehokkuudella tuoda lisäarvoa liiketoiminnallesi? Perehdymme yrityksesi liiketoimintaan, sillä haluamme aidosti löytää yrityksellesi uusia energiatehokkuuden kohteita ja hyödyntää uusia tapoja tuottaa ja käyttää energiaa.

Me Turku Energiassa toimimme alan edelläkävijänä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia energiapalveluita. Olemme paikallinen ja luotettava energia-alan kumppani, joka auttaa yritystäsi löytämään ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja pitkälle tulevaisuuteen. Luodaan yhdessä puhtaampi tulevaisuus!

Viisi kättä muodostaa lampun ääriviivat.

Keskustellaanko energiaratkaisuista?

Haluatko keskustella yrityksesi energiaratkaisuista tai jättää yhteydenottopyynnön? Kerro hieman tilanteestasi ja jätä yhteystietosi, niin yritysmyyjämme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Asiantuntijamme

Ratkaistaan yhdessä yrityksesi energia-asioihin liittyvät haasteet! Voit ottaa yhteyttä kehen tahansa yhteyshenkilöömme.

Veli Hartola.

Veli Hartola

Palvelumyynnin päällikkö

02 2628 044

veli.hartola@turkuenergia.fi

LinkedIn

Veli toimii aurinkopaneeli- ja sähköautojen latausratkaisuja tarjoavan palvelutiimin esihenkilönä.

Tommy Rönnqvist.

Tommy Rönnqvist

Avainasiakaspäällikkö

02 2628 633

tommy.ronnqvist@turkuenergia.fi

LinkedIn

Tommy vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän vastaa taloyhtiöille ja yrityksille tarjottavista lämmitys- ja jäähdytysratkaisuita. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Tatu Laajalehto

Tekninen tuotepäällikkö

02 2628 006

tatu.laajalehto@turkuenergia.fi

LinkedIn

Tatu vastaa energiatehokkuuspalveluista sekä lämpö- ja jäähdytysratkaisujen teknisestä suunnittelusta.

Susanna Tuominen.

Susanna Tuominen

Avainasiakaspäällikkö

02 2628 880

susanna.tuominen@turkuenergia.fi

LinkedIn

Susanna vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Ria Aulén.

Ria Aulén

Myyntipäällikkö

040 159 4077

ria.aulen@turkuenergia.fi

LinkedIn

Ria auttaa yrityksiä sähköön, aurinkopaneeleihin, sähköautojen latauspisteisiin ja EnerKey-energianhallintapalveluun liittyvissä ratkaisuissa.

Mika Berg

Yritysmyynnin päällikkö, sertifioitu sähkökauppias

02 2628 142

mika.berg@turkuenergia.fi

LinkedIn

Mika vastaa myynnistä ja markkinoinnista kaikille yritysasiakkaillemme. Hän huolehtii asiakaskokemuksen laadusta ja siitä, että asiointi kanssamme on helppoa.

Markus Karvo.

Markus Karvo

Myyntipäällikkö

02 2628 038

markus.karvo@turkuenergia.fi

LinkedIn

Markus auttaa yritysasiakkaitamme kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen parissa. Olipa kyse sähköstä, aurinkovoimaloista, sähköautojen latauksesta tai energiatehokkuudesta, niin ota rohkeasti yhteyttä. Markus tulee mielellään keskustelemaan, miten voimme parhaiten auttaa juuri teitä näissä asioissa.

Lotta Lyytikäinen.

Lotta Lyytikäinen

Tuoteryhmäpäällikkö

02 2628 420

lotta.lyytikainen@turkuenergia.fi

LinkedIn

Lotta vastaa uusien palvelujen, tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista sekä liiketoiminnan kehityksestä.

Laura Vihavainen.

Laura Vihavainen

Avainasiakaspäällikkö

02 2628 724

laura.vihavainen@turkuenergia.fi

Laura auttaa yrityksesi energiaratkaisuiden hankinnassa niin sähkö- kuin palvelutuotteiden kartoituksessa. Ota yhteyttä ja laitetaan energia-asiasi kuntoon!

Jorma Laaksonen.

Jorma Laaksonen

Avainasiakaspäällikkö, sertifioitu sähkökauppias

02 2628 117

jorma.laaksonen@turkuenergia.fi

Jorman asiakkaita ovat isännöitsijät ja suuret yritykset pääsääntöisesti Turun seudulla. Hän hoitaa sähkön myyntiä asiantuntevasti yli 20 vuoden kokemuksella. Ollaan yhteydessä!

Jari Kairama

Lämpöpalvelupäällikkö

02 2628 172

jari.kairama@turkuenergia.fi

Jari vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen sopimuksista, liittymistä ja mittauksista. Hän vastaa myös asiakaslaitetarkastuksista ja teknisestä asiakaspalvelusta.

Jari Hallivuori.

Jari Hallivuori

Tuotepäällikkö, sertifioitu sähkökauppias

02 2628 114

palvelumyynti@turkuenergia.fi

Jari vastaa yritysten aurinkopaneeliratkaisuista ja kulutusjoustopalvelusta.

Iiro NIeminen.

Iiro Nieminen

Tuoteryhmäpäällikkö

050 406 6560

palvelumyynti@turkuenergia.fi

Iiro auttaa taloyhtiöitä ja yrityksiä sähköajoneuvojen lataukseen liittyvissä ratkaisuissa.

Harri Lehto.

Harri Lehto

Avainasiakaspäällikkö

02 2628 001

harri.lehto@turkuenergia.fi

LinkedIn

Harri vastaa yritysasiakkaiden kaukolämpö ja -jäähdytysratkaisuista sekä yhteydenpidosta avainasiakkaisiimme.

Hanna Viljanen.

Hanna Viljanen

Myyntineuvottelija

02 2628 052

hanna.viljanen@turkuenergia.fi

LinkedIn

Hanna auttaa erityisesti pk-yrityksien energiaratkaisujen hankinnassa, sekä sähkötuotteiden että aurinkopaneelien ja latauspisteiden kartoituksessa. Ota yhteyttä missä kanavassa vain!

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.