EnergiaOnline auttaa vuorokauden ympäri

nainen on sohvalla kädessään kirjaa
23.2.2023

EnergiaOnline on asiakkaan monipuolinen ja helppokäyttöinen työkalu, jonka kautta on kätevä seurata energiankulutusta ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

EnergiaOnline on verkossa toimiva Turku Energian palvelu, jonka kautta oman energia-asiakkuuden perustietojen hallinnointi on helppoa ja nopeaa. Se on käytettävissä mihin vuorokauden aikaan tahansa kaikkina viikonpäivinä, ja asiakaspalvelu vastaa yhteydenottoihin palveluaikoina.

Monet asiakkaat haluavat tietää tarkoin oman energiankulutuksensa. EnergiaOnline mahdollistaa kulutustietojen seuraamisen jopa tuntitasolla, oli kyse sitten lämmöstä tai sähköstä.

– Palvelussa on nähtävillä edellisen vuorokauden ja sitä aiemmat tiedot. Energiankulutuksen raportteihin on mahdollista tehdä myös omia muistiinpanoja myöhempää tarkastelua varten, kertoo Turku Energian sovellusasiantuntija Noora Nieminen.

EnergiaOnlinessa voi lisäksi tarkastella omia laskujaan, kertyneitä energiakustannuksia sekä oman lämpösopimuksen perustietoja, kuten hinnat ja mahdollisen määräaikaisuuden. Asiakas voi myös muokata omia palveluvalintojaan ja yhteystietojaan sekä tehdä muuttoilmoituksen.

Kuluttaja-asiakkaan energiankulutusnäkymä EnergiaOnlinessa.

Kaikki tiedot yhdellä kirjautumisella

EnergiaOnlinessa voi tarkastella myös ulkolämpötilan vaikutuksia omaan energiankäyttöön. Kun tietoisuus omasta energiankäytöstä kasvaa, säästötoimien tunnistaminen on helpompaa ja niiden vaikutukset nähtävissä.

Turku Energian lämmön yritysasiakkaalle EnergiaOnline on mainio työkalu. Jos asiakas hallinnoi useita lämpösopimuksia, hän voi tarkkailla jokaisen tietoja yhdellä kirjautumisella. Myös esimerkiksi isännöitsijän arkea helpottaa, kun kaikkien hallinnoitavien taloyhtiöiden energiankulutustiedot ovat koottuna samaan paikkaan.

– Jos käyttäjä on sekä Turku Energian lämmön että sähkön asiakas, hän näkee tiedot molemmista samalla kirjautumisella, Nieminen kertoo.

Yritysasiakkaan energiankulutusnäkymä EnergiaOnlinessa.

Helppo käyttöönotto

EnergiaOnlinen käyttöönotto on yksinkertaista. Palveluun rekisteröityminen onnistuu, kun käyttäjällä on voimassa oleva lämpö- tai sähkösopimus Turku Energian kanssa. Palveluun rekisteröityminen vaatii vahvan tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sen jälkeen käyttäjä voi luoda itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääsee jatkossa kirjautumaan palveluun.

 

EnergiaOnlinen etusivulla pääsee rekisteröitymään ja kirjautumaan palveluun. Kirjautumiseen voi käyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa tai vaihtoehtoisesti pankkitunnistautumista.

 

– Mikäli palveluun ei halua tai pysty rekisteröitymään verkossa, se onnistuu myös Turku Energian palvelupisteessä. Tällöin asiakkaalle luodaan tunnukset, kun hän on ensin todistanut henkilöllisyytensä.

EnergiaOnline toimii verkkoselaimella ja mobiilisti.

– Kehitämme palvelua koko ajan ja otamme mielellämme asiakkailtamme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. Tavoitteemme on, että EnergiaOnline palvelee asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, Nieminen sanoo.