Kouluyhteistyö

Otamme mielellämme vastaan vieraita ja meillä käykin paljon koululaisia ja opiskelijoita tutustumassa toimintaamme. Jos olet kiinnostunut vierailusta tai muusta oppilaitosyhteistyöstä, ota meihin yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

kollaasi kaupungista, jossa on rakennuksia ja ihmisiä

Koululaiset ja opettajat

Turku Energia tukee lasten ja nuorten energiakasvatusta monin eri tavoin. Energia-asiat eivät ole vain aikuisten vakavia juttuja, vaan osa kaikenikäisten arkea.

Tokaluokkalaisten opetuspaketit

Turku Energia on perinteisesti tukenut toimialueensa koulujen energiaopetusta lahjoittamalla tokaluokkalaisille Lasten Keskuksen Hei, kaikki toimii! -opetusmateriaalipaketteja ja opettajien oppaita. Paketit jaetaan syksyisin.

Opetusmateriaalit tilataan Motivan kautta www.motiva.fi.

Ysiluokkalaisten vierailut

Kutsumme joka syksy Turun Energian asiakaskoulujen 9-luokan oppilaat tutustumaan energia-alaan. Kutsun saavat kaikki opettajat ja rehtorit, jotka ovat ilmoittaneet kiinnostuksesta vierailuun.

Vierailun aikana oppilaat tutustuvat sähkön ja lämmön tuotantoon sekä jakeluun ja niiden käyttöön. Kerromme myös energia-alan monipuolisista uramahdollisuuksista. Samalla tuemme matemaattis-luonnontieteellistä opetusta ja opinto-ohjausta. Vuosittain Turku Energiassa vierailee satoja Turun seudun ysiluokkalaisia.

Jos olet kiinnostunut tuomaan oppilaasi vierailulle, etkä ole saanut kutsua, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi alla olevalla kaavakkeella.

Koululaisvierailut ovat toistaiseksi tauolla.