Louna Takuu – varmuutta ja turvaa yrityksellesi

Louna Takuu – varmuutta ja turvaa yritykselle

Jos yrityksesi käyttää paljon sähköä, on tärkeää, että pystyt ennakoimaan ja budjetoimaan hankintakustannukset. Se taas edellyttää, että suojaudut markkinahintojen vaihteluilta. Siksi kiinteähintainen Louna Takuu on oikea valinta yrityksellesi. Turku Energian osaavat asiantuntijat ovat myös käytettävissäsi aina, kun sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua sähköasioiden hoidossa.

Louna Takuu on tarkoitettu yrityksille, jotka käyttävät sähköä vuodessa yli 200 000 kWh. Valitsemalla Louna Takuun sähkösopimusasiasi sovitaan kerralla kuntoon pitkälle eteenpäin.

Louna Takuu – täydellinen suoja hintamuutoksilta

  • Louna Takuu -sähkösopimus on paljon sähköä käyttäville yrityksille turvallinen ja varma valinta, sillä sähkön hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan.
  • Vakiohinnan ja kulutusarvion ansiosta sinun on helppo arvioida ja budjetoida seuraavan vuoden energiakulut jo ennakkoon.
  • Vakiohinta auttaa yritystäsi myös suojautumaan markkinahinnan vaihteluilta.
  • Louna Takuun hinta ja sopimusjakso räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja sopimuskauden pituus sovitaan asiakaskohtaisesti.

Lisäominaisuudet:

Tiedustele myös uusiutuvia sertifioituja vaihtoehtoja.

EnergiaOnline

Turku Energian asiakkaana käytettävissäsi on sähköinen EnergiaOnline-asiointipalvelu. Sieltä löydät myös ajantasaiset kulutustietosi jopa tunnin tarkkuudella.

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Ha­luat­ko kes­kus­tel­la yri­tyk­se­si ener­gia­rat­kai­suis­ta tai jät­tää yh­tey­de­not­to­pyyn­nön? Ker­ro hie­man ti­lan­tees­ta­si ja jä­tä yh­teys­tie­to­si, niin yri­tys­myy­jäm­me ot­ta­vat si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pian.

Yhteydenottopyyntö – Louna Takuu

louna_takuu