Yrittäjän vastuullinen energiakumppani

mies seisoo kaupan hyllyn edessä
22.6.2020

Etupiiri on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta asiakkaat saavat rahanarvoisia etuja yli 20 yrityksestä. Raisiossa Etupiiri-kumppaniyrityksiä ovat esimerkiksi K-Rauta Kuninkoja, Naantalin Aurinkoinen ja Vepsäläinen.

K-Rauta Kuninkojan kauppias Sami Aalto kiittelee Etupiiri-kumppanuutta luontevaksi markkinointikanavaksi, joka tuo esiin myös yrityksen vastuullisuusnäkökulman. Asiakkaat ovat jo löytäneet Etupiirin tuomat alennukset sisä- ja ulkovalaisimista. Tulossa on asumisen energiatehokkuuteen, kuten aurinkosähköön ja ilmalämpöpumppuihin, liittyviä etuja.

– Vastuullisuus kuuluu arvoihimme kaikessa tekemisessä. Teemme energiansäästöön tähtääviä ratkaisuja, joten vastuullisesti tuotettua sähköä toimittava energiayhtiö on luonteva kumppani, Sami sanoo.

Raision Yrittäjät ry:n hallituksessa toimiva Sami muistuttaa, että yritykset voivat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja myös sähköä ostaessaan. Kauppias itse suosii paikallisia yrityksiä.

– Ympäristö ajaa joissakin asioissa jopa liiketoiminnan edelle. On ilahduttavaa, että sähköyhtiö on vastuullisesti mukana yhteisissä ilmastotalkoissa. Turku Energia on vastuullinen toimija, joka on helppo tavoittaa ja jonka palvelu toimii, hän summaa.

Turku Energian myyntineuvottelija Laura Vihavainen kertoo, että kaukolämpöverkosto ulottuu Raisioon, joten Turku Energia kokee myös sen kotikentäkseen. Yrittäjien kanssa on mukavaa suunnitella ja järjestää erilaisia tapahtumia.

– Haluamme olla entistäkin enemmän näkyvillä Raisiossa ja tiiviissä yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa. Yhteyshenkilönä minut tavoittaa helposti ja voimme sopia tapaamisen myös etänä, Laura vinkkaa.

Ota yhteyttä Lauraan: 02 2628 724 tai laura.vihavainen@turkuenergia.fi.

Huom: Maaliskuussa 2022 kanta-asiakasohjelman nimeksi vaihdettiin Eturinki.