Tue juniorijalkapalloa puhtaalla KaaPo Sähköllä

ryhmä pieniä lapsia seisomassa vierekkäin ja pitelemässä palloja
8.6.2020

Me Turku Energialla haluamme tehdä paikallisesti hyvää niin ympäristölle kuin ihmisillekin. KaaPo Sähkö -sopimuksen hankkimalla tuet juniorijalkapalloa ja teet samalla ekoteon, sillä KaaPo Sähkö on tuotettu puhtaalla tuulivoimalla.

Lahjoitamme osan jokaisen KaaPo Sähkö -sopimuksen tuotoista valitsemasi juniorijoukkueen tukemiseen. KaaPon sähkösopimuksesta saama tuki mahdollistaa esimerkiksi yhden tytön tai pojan kuukauden harrastamisen seurassa, edistää joukkueen turnausmatkaa tai auttaa junioreiden varustehankinnoissa.

Mukana liikuttamassa

KaaPossa halutaan panostaa perheisiin ja tukea lasten ja nuorten mahdollisuutta liikkua.

- KaaPo on Länsi-Suomen toiseksi suurin jalkapalloseura noin 900 pelaajallaan. Turku Energia yhtenä merkittävimmistä kumppaneistamme mahdollistaa laadukkaan toimintamme Kaarinassa. Panostimme reilu vuosi sitten alle 12-vuotiaiden toimintaan palkkaamalla kolme päätoimista valmentajaa nuorempiin ikäluokkiin, ja samalla olemme tarjonneet iltapäiväharjoittelua pelaajille, Kaarinan Pojat ry:n puheenjohtaja Olli Tuominen kertoo.

Tuomisen mukaan iltapäiväharjoittelu on saanut positiivista palautetta vanhemmilta, sillä nyt osa arki-illoista on vapaana perheen yhteiselle ajalle tai toiselle harrastukselle.

- Turku Energia ja muut yhteistyökumppanimme ovat tärkeä osa kokonaisuutta ja antavat KaaPolle mahdollisuuden tarjota lapsille ja nuorille urheilua, liikkumista, kavereita ja hienoja kokemuksia, Olli näkee.

Päästöttömästi treeneihin

KaaPossa halutaan nostaa pöydälle lasten ja nuorten edun lisäksi myös ilmastonmuutos. ”Pyörällä harjoituksiin” -tempauksella kannustetaan pelaajia, toimihenkilöitä ja
vanhempia tekemään matkat harjoituksiin ja otteluihin pyörällä.

- Jokaisen meidän pienet teot auttavat ilmastonmuutoksen ehkäisemisessä ja samalla lisäävät hyödyllistä arkiliikuntaa. Aktiivisimmat joukkueemme ja henkilöt palkitaan tempauksen päätteeksi ja tavoitteenamme on, että pyöräilystä futistapahtumiin tulisi mahdollisimman monelle tapa, Olli sanoo.

 

Kaapo Sähkö

Hanki KaaPo Sähkö -sopimus kotiisi vaikka jo tänään osoitteessa turkuenergia.fi/kaapo tai soittamalla asiakaspalveluumme 02 2628 111, ma-to 8-17, pe 10-16.