fbpx
Yrittäjä Taija Kavalto.

Yrittäjän reilu energiakumppani

27.11.2020 // Teksti Päivi Savolainen // Kuva: Kavalton tila

Pito- ja juhlapalveluja tarjoavalle Kavalton Tilalle on tärkeää, että energiayhtiö ajattelee myös pienten yritysten etua.

– Yrittäjänä arvostan vastavuoroisuutta, joten on hienoa, jos yritykset pystyvät hyödyntämään toistensa osaamista. Turku Energia on myös järjestänyt meillä tilaisuuksia, yrittäjä Taija Kavalto kertoo.

Sähkö on yritykselle mittava kuluerä, sillä rakennuksia valaistuksineen on maatilalla paljon. Kavalto kiittelee kohtuuhintaista ja pidempiaikaista sähkösopimusta.

Kaarinan yrittäjäyhdistyksessäkin toimiva Taija pitää Turku Energiaa myös hyvänä yhteistyökumppanina, joka osallistuu aktiivisesti yrittäjien tapahtumiin. Yhdistyksen väki puolestaan osaa jo odottaa jokavuotista energiayhtiön tarjoamaa leffailtaa paikallisessa Kino Piispanristissä. Koronan vuoksi tapahtumien järjestäminen on kuitenkin tauolla toistaiseksi.

Turku Energian myyntineuvottelija Laura Vihavainen kertoo, että erilaisia tapahtumia oli mukava suunnitella ja järjestää yhdessä yrittäjien kanssa ja toivoo taas pääsevän niiden pariin pian. Kaukolämpöverkosto ulottuu Kaarinaan, joten Turku Energia kokee myös sen kotikentäkseen.

– Haluamme olla entistäkin enemmän näkyvillä Kaarinassa ja tiiviissä yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa. Yhteyshenkilönä minut tavoittaa helposti ja voimme sopia tapaamisen myös etänä, Laura vinkkaa.

Ota yhteyttä Lauraan: 02 2628 724 tai laura.vihavainen@turkuenergia.fi.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.