fbpx
18.09.2019

Helikopterilento tehdään säävaraukset huomioiden kahden arkipäivän aikana viikolla 38, alkaen tiistaina 17.9. Lennon tavoitteena on kartoittaa keskijännite- ja suurjännitelinjan kunto koko Turku Energia Sähköverkkojen verkkoalueelta. Lennon tuloksia hyödynnetään kunnostus- ja raivaussuunnitelmien teossa seuraaville kolmelle vuodelle. Tarkistettavaa verkkoa on yhteensä noin 300 kilometriä.

– Tavoitteenamme on edelleen parantaa toimitusvarmuuttamme. Lentojen avulla pystymme kartoittamaan muun muassa ne kohdat, joissa puustoa on raivattava ilmajohtojen läheisyydestä sekä latvarakenteiden, pylväiden ja johtimien kuntoa. Lentotarkastukset ovat tehokkaampia, kuin maasta käsin tehtävät tarkastukset, ja ne mahdollistavat komponenttien tarkastukset eri näkökulmasta, kuin jos tarkastus tehtäisi maasta käsin, kertoo Turku Energia Sähköverkkojen käyttöpäällikkö Juho Uurasjärvi.

Lisätietoja:
Käyttöpäällikkö Juho Uurasjärvi, Turku Energia Sähköverkot Oy
Puh. 050 5573 160
juho.uurasjarvi@turkuenergia.fi

Sami Laitinen, Comtiki Oy
Puh. 040 043 9099

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.