fbpx
Kerrostalorakennus.
26.08.2019

Tervetuloa Taloyhtiöpäivään!

Kaikille avointa ja ilmaista Taloyhtiöpäivää vietetään 26.9. Turku Energia on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista. Turkuenergialaiset esittelevät tilaisuudessa uusia energiaratkaisuja, kuten latauspisteitä ja aurinkopaneeleita.

Halusimme järjestää kaikille avoimen tapahtuman, jossa olisi tarjolla tietoiskuja juridiikasta, energiasta, lisä- ja täydennysrakentamisesta, asumisen tulevaisuudesta ja korjaushankkeista. Lisäksi osallistujat voivat tavata eri alojen asiantuntijoita ja kysellä heiltä kiinnostavista asioista ja palveluista. Vastaavia tapahtumia on aiemmin järjestetty Helsingissä ja Jyväskylässä, taustoittaa Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Juuso Kallio.

Päiväohjelma on suunnattu ammattilaisille, eli lähinnä isännöitsijöille, mutta iltaohjelmaan ovat tervetulleita kaikki taloyhtiöiden hallitusjäsenet tai hallinnosta kiinnostuneet. Kiinteistöliitto järjestää tapahtuman yhteistyössä Varsinais-Suomen Isännöitsijöiden ja Turun Ammattikorkeakoulun kanssa.

– Odotamme ilmaiseen iltatilaisuuteen vähintään 500 ihmistä. Järjestämme Salosta, Uudestakaupungista ja Loimaalta myös bussikuljetuksen tapahtumaan, Juuso kertoo.

Uudet energiaratkaisut esillä

Turku Energialla on päivän aikana neljä omaa puheenvuoroa, jotka käsittelevät muun muassa latauspisteiden hankkimista, uusia jäähdytys- ja lämpötuotteita sekä kaukolämmön tulevaisuutta. Tapahtuman messuosastolla on mukana noin 50 näytteilleasettajaa ja myös Turku Energialla on oma osasto.

– Palveluvalikoimamme on laajentunut. Esittelemme tapahtumassa taloyhtiöitä varmasti kiinnostavia uusia energiaratkaisuja, erityisesti sähköautojen latauspisteisiin liittyviä palveluita sekä aurinkopaneeleita. Asiantuntijat keskustelevat mielellään taloyhtiöiden edustajien kanssa ja vastaavat kysymyksiin, kertoo yritysmyynnin päällikkö Mika Berg Turku Energiasta.

Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivä 2019

  • Torstaina 26.9.2019
  • Messut avoinna klo 15.30–20.30
  • Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13
  • Maksuton messutapahtuma taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille, jäsenille ja taloyhtiöiden hallinnosta kiinnostuneille.
  • Taloyhtiöpäivässä saat tietoa näytteilleasettajilta ja luennoilta muun muassa palvelujen hankkimisesta, kiinteistönpidosta, taloyhtiön taloudenpidosta, lisä- ja täydennysrakentamisesta sekä muista ajankohtaisista asioista.
  • Osallistujia palvelee myös Kiinteistöliiton lakiklinikka ja noin 50 yrityksen näyttelyosasto.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.