fbpx

Tiedote Lumo Energia Oyj:n asiakkaille

04.08.2022

Lumo Energia Oyj:n sähkötoimitukset päättyvät viimeistään 1.9.2022 ja osaa asiakkaista kehotetaan tekemään viipymättä uusi sähkönmyyntisopimus.

Turku Energian hallituksen puheenjohtaja Ilkka Kanervan muistoa kunnioittaen

15.04.2022

Suru-uutiset tavoittivat myös meidät Turku Energiassa tänään. Pitkäaikainen hallituksemme puheenjohtaja Ilkka Kanerva on poissa. Ilkka toimi myös edustajanamme Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n hallituksessa ja oli näissä rooleissaan aktiivisesti edistämässä Turun seudullisia energiaratkaisuja kohti hiilineutraalia Turkua ja seutukuntaa. Otamme lämpimästi osaa läheisten suruun ja kiitämme Ilkkaa hänen merkittävästä panoksestaan seudullisten energiaratkaisujen edistämisen eteen. Timo HonkanenToimitusjohtajaTurku Energia

Etupiiri on jatkossa Eturinki

18.03.2022

Kuluttaja-asiakkaidemme kanta-asiakasohjelman nimi on jatkossa Eturinki. Muilta osin etuohjelma säilyy ennallaan.

Turku Energia muutti Itäharjulle

21.02.2022

Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen Teollisuuskatu 40. Linnankadun Turku Energian korttelin asemakaavaa muokataan muuhun käyttöön.

Siirtohinnat laskevat huhtikuussa

17.02.2022

Hinnanalennusten vaikutukset vaihtelevat asumis- ja lämmitysmuodon mukaan muutamista euroista muutamiin kymmeniin euroihin vuodessa.

Tiedote Energia 247 Oy:n asiakkaille

07.12.2021

Energiavirasto on tiedottanut, että Energia 247 Oy:n sähkötoimitukset päättyvät ja asiakkaita kehotetaan tekemään viipymättä uusi sähkönmyyntisopimus.

Turku Energian asiakkaat arvostavat yhtiön kestävän kehityksen indeksin ykköseksi

22.11.2021

Turku Energian asiakkaat arvostavat yhtiön kestävän kehityksen indeksin ykköseksi Turku Energia on saavuttanut asiakkaidensa arvioimana ykkössijan kestävää kehitystä mittaavassa indeksissä osana EPSI Ratingin tekemiä asiakastyytyväisyystutkimuksia. Lisäksi Turku Energian kuluttaja-asiakkaat arvioivat Turku Energian tutkimuksen ykköseksi asiakastyytyväisyyttä mitattaessa ja kaukolämmön yksityis- ja yritysasiakkaat Turku Energian tutkimuksen kärkeen kakkossijalle. Tutkimuksen tuloksissa korostuu voimakas paikallisuuden merkitys asiakkaille. Tutkimuksen kärkisijoille […]

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.