Anna meille ehdotuksia uuteen ympäristöohjelmaamme

keltaisten kukkien kenttä, jossa on navetta kaukana
16.6.2020

Turku Energiassa suunnitellaan uutta ympäristöohjelmaa vuosille 2021-2023. Olemme tehneet pitkäkestoista työtä ilmasto- ja ympäristövastuun hyväksi, nyt kyseessä on jo kahdeksas ohjelmamme.  Voit antaa palautetta ja ehdotuksia meille liittyen esimerkiksi ilmastonmuutoksen hillintään ja uusiutuvan energian hankkeisiimme, energiatehokkuusneuvontaamme ja -palveluihimme, energiaverkkojen rakentamiseen, sidosryhmätoimintaamme tai viestintäämme.

Palautteita ja uusia ehdotuksia voi tehdä syyskuun loppuun mennessä osoitteeseen ymparistopalautteet@turkuenergia.fi.

Kaikkien ehdotuksia antaneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 2 kpl 100 euron lahjakorttia TOK-yhtymään.

Turku Energia tekee myös sertifioidun laatujärjestelmän mukaisia sisäisiä auditointeja kaksi kertaa vuodessa, tänä keväänä auditoimme Urakointipalvelut-yksikkömme ja syksyllä on vuorossa Konsernipalvelut. Tavoitteena on jatkuva parantaminen ja positiivisten havaintojen välittäminen muille yksiköille sekä kehityskohteiden löytäminen.

Arviointi tehtiin koronan takia poikkeuksellisesti Teamsin avulla, mutta se sisälsi myös työmaakäyntejä. Lisäksi johto tekee niin sanottuja safety walkeja kuukausittain eri kohteissa.

Lokakuussa Turku Energialla on edessä laaja ulkoinen auditointikierros, joka koskee ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS18001 sertifikaattien uudelleenarviointeja.