Turku Energian asiakaspalvelu Eniro Finlandille

Turku Energia ja Oy Eniro Finland Ab ovat sopineet liikkeenluovutuksesta, jossa Turku Energian asiakaspalvelu siirtyy Eniro Finlandille 1.11.2020 alkaen. Samassa yhteydessä Turku Energia on tehnyt palvelusopimuksen asiakaspalvelunsa hankkimisesta Eniro Finlandilta. Liikkeenluovutuksen taustalla on sähkön myynnin kiristynyt kilpailutilanne ja kannattavuuden parantamiseen tähtäävät toimenpiteet sekä palveluaikojen laajentaminen.

26.10.2020

Liikkeenluovutuksen yhteydessä Turku Energiasta siirtyy yhdeksän henkilöä Eniro Finlandin palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Siirtyvien henkilöiden toimipaikka on Eniro Finlandin Turun toimipiste. 

"Tällä ratkaisulla pystymme varmistamaan kilpailukykymme myös tulevaisuudessa. Meille on jatkossakin erittäin tärkeää säilyttää laadukas, myynnillinen ja asiakasystävällinen palvelu, ja olemme tyytyväisiä, että saimme kumppaniksemme Eniro Finlandin. Kaupan myötä Eniro Finlandille siirtyvät ammattilaisemme palvelevat jatkossakin Turku Energian asiakkaita pitkän linjan osaamisella ja paikallistuntemuksella", sanoo myyntijohtaja Harri Salo Turku Energiasta.  

Eniro Finland on vahva toimija Suomen Contact Center -markkinoilla.  

"Toimimme viidellä paikkakunnalla ja olemme erikoistuneet muun muassa energiatoimialan palveluihin. Tämän kaupan yhteydessä saamme paljon alan ehdotonta huippuosaamista ammattitaitoisen henkilöstön siirtyessä Turku Energialta meille. Tärkeää on myös, että paikallistuntemus säilyy Turussa, jossa meillä on modernit toimitilat sekä noin 60 asiakaspalvelun ammattilaista tuottamassa laadukasta asiakaspalvelua asiakkaillemme ja heidän asiakkailleen", kertoo Oy Eniro Finland Ab:n toimitusjohtaja Kaj Lindholm. 

Järjestelyn myötä Turku Energian asiakaspalvelu palvelee 2.11.2020 alkaen laajemmin palveluajoin, arkisin klo 8.00–18.00 puhelimitse numerossa 02 2628 111 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@turkuenergia.fi. Turku Energian asiakaspalvelupiste jää Linnankadulle, mutta on toistaiseksi koronaepidemian vuoksi suljettuna. 

Yhteyshenkilöt

Harri Salo
Myyntijohtaja
harri.salo@turkuenergia.fi
Kaj Lindholm
toimitusjohtaja
050 5520 740kaj.lindholm@enirofinland.fi