Turku Energia avaa kaksi uutta sähköautojen latausasemaa Turkuun

Turku Energia on avannut kaksi uutta sähköautojen latausasemaa Turkuun, osoitteisiin Stedingkinkatu 2 ja Puistokatu 10. Molemmat latausasemat sisältävät kaksi puolinopeaa latauspistettä (latausaika noin 4-8 tuntia). Latauspisteet ovat yhteensopivia eri automerkkien latauspistokkeiden kanssa.

19.1.2017

Turku Energialla on tällä hetkellä yhteensä kuusi latausasemaa Turussa ja yksi Paimiossa. Kaikki Turku Energian latausasemat ovat osa valtakunnallista Virtapiste-verkostoa. Latausasemien käyttäjäksi pääsee rekisteröitymällä virtapiste-verkoston käyttäjäksi osoitteessa www.virta.fi.

– Latausverkoston kasvattaminen Turussa on edennyt suunnitelmiemme mukaisesti. Tavoitteenamme on edesauttaa sähköisen liikenteen kehittymistä Turun seudulla. Olemme asentaneet sähköautojen latausasemia liikenteen kannalta keskeisille paikoille. Seuraavaksi keskitymme tarjoamaan sähköautojen latauspisteiden toteuttamiseen liittyviä palveluja seudun yrityksille ja kiinteistönomistajille, kertoo tuotepäällikkö Kimmo Kuusinen.

Turku Energian sähköautojen latausasemilla on nykyisellään yhteensä hieman alle 100 lataustapahtumaa kuukausittain. Lataustapahtumien määrää selittää se, että sähköautoilijat lataavat autojaan valtaosin kotona ja työpaikoilla.

Tarkemman listauksen Turku Energian eri latausasemista ja hinnoitteluperusteet löydät Turku Energian sivuilta: http://www.turkuenergia.fi/sahko/kotitaloudet/sahkoajoneuvojen-latauspalvelut/ 

Lisää tietoa sähköautoilusta sekä rekisteröityminen Virtapisteen latauspalvelun käyttäjäksi osoitteessa: www.virta.fi

Yhteyshenkilöt

Kimmo Kuusinen
Tuotepäällikkö
050 5573 673etunimi.sukunimi@turkuenergia.fi