Asiakasedut

Mitkä ovat Turku Energian kanta-asiakasedut ja kuinka saan edut käyttööni?

Ketkä voivat käyttää asiakasetuja?  

Turku Energian sähkönmyynnin ja lämmön kuluttaja-asiakkaat kuuluvat automaattisesti kanta-asiakasohjelma Eturinkiin. Turku Energian yritysasiakkaat tai Turku Energia Sähköverkot Oy:n asiakkaat eivät siihen kuulu.

Jotta saat kanta-asiakasedut käyttöösi, on sinun siis tehtävä kuluttaja-asiakkaiden sähkösopimus ja/tai lämpösopimus, jos sinulla ei kumpaakaan vielä ole.

Millaisia asiakasedut ovat?

Saat monipuolisia etuja paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme:

  • Pysyviä etuja palveluista ja tuotteista kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Mukana on monipuolinen joukko eduntarjoajia aina autoliikkeistä päivittäistavarakauppaan ja ravintoloihin.

  • Vaihtuvia etuja, kuten alennuksia teatterinäytöksiin ja ravintoloihin.

Kuinka saan asiakasedut käyttööni?

Asiakasedut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista Eturinki-korttiasi. Verkko-ostoksia varten tarvittavat etukohtaiset alennuskoodit saat mobiilikortiltasi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saat edut helpoiten hyödynnettyä lataamalla puhelimeesi Cardu-sovelluksen, josta löytyy Eturinki-mobiilikortti. Mikäli et voi hyödyntää mobiilikorttia, täytä verkkosivuillamme tilauslomake, niin toimitamme sinulle paperisen kortin postissa. Lue lisää ja hanki oma etukortti.

Kaikki voimassaolevat asiakasedut löydät myös verkkosivuiltamme.

Saat tietää uusista eduista lukemalla Eturinki-viestin - onko meillä oikea sähköpostiosoitteesi?

Kerromme sinulle uusista eduista ja muista ajankohtaisista asioista sähköpostitse Eturinki-viestillä neljä kertaa vuodessa. Muistathan päivittää sähköpostiosoitteesi joko: