fbpx

Opiskelija
– tule meille töihin!

Tarjoamme monipuolisia eri alojen työtehtäviä, mahdollisuuden kasvaa energia-alan ammattilaisena sekä mukavat työkaverit.

Vastuullinen Kesäduuni -kampanjan logo.

Harjoittelu ja opinnäytetyöt

Työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja on tarjolla pääasiassa teknisen alan opiskelijoille. Paikat täytetään pääsääntöisesti oppilaitosyhteistyömme kautta. Otamme vastaan vain sähköisellä hakulomakkeella jätettyjä harjoittelupaikkatiedusteluja. Lomakkeen löydät ylempää tältä sivulta, kohdasta Avoimet työpaikat.

Työllistämme noin 30 opiskelijaa kesätöihin

Kesätyöhakumme oli auki helmikuun ajan ja käsittelemme parhaillaan meille lähetettyjä hakemuksia. Haastateltaviin hakijoihin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Turku Energiassa on vuosittain kesätyöpaikkoja noin 30 opiskelijalle. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Kesätyöpaikkoja on sekä Turun että Naantalin toimipisteessämme. Suurin osa kesätyöntekijöistä sijoittuu erilaisiin teknisiin tehtäviin, mutta myös asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

 

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.