fbpx

Melkein kymppi toimitusvarmuudessa.

Melkein kymppi toimitusvarmuudessa

Sähkön reitti kotiisi tai yritykseesi kulkee aina paikallisen sähköverkkoyhtiön kaapeleita ja linjoja pitkin. Sähkön jakelusta Turun kaupungin alueella huolehtii pääasiassa Turku Energia Sähköverkot Oy.

Tavoitteena toimitusvarmuuden jatkuva parantaminen

Huolehdimme sähköenergian toimituksesta toimialueemme asiakkaille ja kehitämme sähköverkkoamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tavoitteenamme on laadukas ja kohtuuhintainen sähkön jakelu. Hinnoittelumme onkin valtakunnallisessa vertailussa maan edullisimpiin kuuluvaa. Tutustu hinnastoihin ja sopimusehtoihin.

Jakeluverkkomme kattaa lähes koko Turun

Asuessasi tai toimiessasi Turun kaupungin alueella, pois lukien Paattisten alue, teet sähköverkkotoimintaan liittyvät sopimukset Turku Energia Sähköverkot Oy:n kanssa. Saat tietoa sähköverkkoon liittymisestä täällä. Vastaamme sähkön jakelusta ja siirrosta alla olevan kartan esittämällä alueella. Jos tarvitset myös sähkönmyyntisopimukset, solmit sen valitsemasi sähkönmyyntiyhtiön kanssa.

Syrjimättömyyden varmentaminen

Aiheesta tietoa täällä.

 

tesv_jakelualue

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.