Ohjaa sähkölämmitystäsi älykkäästi.

Vaivatonta energiansäästöä sähkölämmittäjälle!

Haluatko säästää energiaa ja optimoida asumismukavuuttasi? Tarjoamme sähkölämmitysasiakkaillemme toivottua ratkaisua kodin ja mökin lämmittämiseen. Optiwatti Oy:n kanssa käynnistetty yhteistyö tuo älykästä ohjausta, energiansäästöä ja etähallintaa osaksi jokapäiväistä arkea.

Optiwatti-järjestelmän tilaajalle Louna Tunti -sopimuksen perusmaksut 0 €

Sähkölämmittäjänä seuraat kenties laskujasi muita aktiivisemmin. Älykäs OptiWatti-ohjaus ja pörssisähköhinnoiteltu Louna Tunti -sopimus yhdessä maksimoivat säästösi kodin ja mökin energiakustannuksissa. Kun tilaat OptiWatti-järjestelmän, saat Louna Tunti -sopimuksen perusmaksut veloituksetta!

Kiinnostuitko? Täytä tämä lomake, niin yhteistyökumppanimme OptiWatti Oy ottaa sinuun mitä pikimmiten yhteyttä. Mikäli kiinnostuit Louna Tunti -tarjouksestamme, merkitsethän ruksin sitä koskevaan kohtaan. Tutustu tarkemmin tarjoukseemme (pdf)

Haluatko säästää energiaa ja parantaa asumismukavuuttasi?

Päivitä sähkölämmityksesi nykyaikaiseksi

 • Kotimainen OptiWatti on ratkaisu sinulle, sähkölämmittäjä, jos haluat pienentää sähkölaskuasi ja lisätä asumismukavuuttasi.
 • OptiWatti soveltuu suorasähkölämmityksellä toimivien patteri-, katto- ja lattialämmitysten sekä ilmalämpöpumppujen ohjaamiseen. Lisäksi voit ohjata lämminvesivaraajaa ja auton lämmitystolppaa.
 • Järjestelmä sopii koteihin, kiinteistöihin ja mökeille.
 • Voit hyödyntää asennustyön osuuden kotitalousvähennyksessä.

Älykäs & oppiva

 • OptiWatin käyttö on helppoa. Määrität vain huonekohtaiset lämpötilat tabletilla, tietokoneella tai älypuhelimella. Sen jälkeen kohteessa oleva laitteisto huolehtii lopusta. Kun huoneen lämpötila on halutulla tasolla, ohjain sulkee lämmityslaitteen sähkönsyötön.
 • OptiWatti oppii, miten yksittäiset huoneet reagoivat lämmönsäätöihin. Se varmistaa halutun huonekohtaisen lämpötilan jokaiseen ajankohtaan. Tämä lisää asumismukavuuttasi.

Mistä säästö syntyy?

Lämpötilan laskeminen on tehokas tapa säästää. Esimerkkejä optimointitavoista:

 • Pystyt välttämään turhan ylilämmityksen.
 • Voit laskea huoneiden lämpötilaa poissa ollessasi ja öisin. Lomien ajaksi voit ottaa käyttöön myös taloa ohjaavan säästöprofiilin.
 • Voit huomioida ajastuksissa ulkolämpötilan, sääennusteen sekä sähkön hinnan.
 • Voit ohjata ilmalämpöpumppua osana muuta lämmitystä.

OptiWatin käyttö on helppoa ja vaivatonta

Voit käyttää OptiWattia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lämmön säätäminen on helppoa. Keskitettyyn etähallintaan saat vaikka molemmat, kodin ja sähkölämmitteisen vapaa-ajan asunnon.

Sinun ei tarvitse tehdä nykyiseen lämmitysjärjestelmääsi muutoksia, sillä OptiWatti asennetaan sen rinnalle. Järjestelmä toimii langattomasti eikä erillisiä johdotustöitä tarvita. Asennuksen tekee valtuutettu sähköasentaja.

Kollaasi_4.0_suom
ow_talokaavio_iso

Optimaalinen lämpötila joka huoneessa

Huonekohtainen lämmönsäätö mahdollistaa sopivan lämpötilan asettamisen jokaiseen huoneeseen.

OptiWatti oppii, miten yksittäiset huoneet reagoivat lämmönsäätöihin. Se varmistaa halutun huonekohtaisen lämpötilan jokaiseen ajankohtaan. Tämä lisää asumismukavuuttasi.

Pienennä omaa sähkölaskuasi Louna Tunti -sähkösopimuksella!

Tuntihintaisen sähkön käyttäjälle OptiWatti toimii hintavahtina, jolloin se huolehtii automaattisesti lämmityksen ajoittamisen edullisille tunneille. Asumismukavuudesta ei tingitä, sillä kuhunkin huoneeseen ladataan riittävästi lämpöä ennen kallista tuntia.

Louna Tunti on markkinahintainen sähkösopimus. Sähkö hinnoitellaan tunneittain pohjoismaisessa sähköpörssissä. Pörssihinnan lisäksi maksat vain pienen välityspalkkion ja perusmaksun. Sähkön hinta on aina oikea.

Louna Tunti on sinulle, joka haluat:

 • nauttia edullisista sähkönhinnoista ja olet valmis sietämään pientä riskiä mahdollisten yksittäisten korkeampien tuntien osalta,
 • siirtää sähkönkulutustasi edullisimmille tunneille ja varmistua myös siitä, että sähkö on tuolloin tuotettu mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

EnergiaOnline-palvelussamme voit helposti seurata kulutus- ja tuotantotietojasi ympäri vuorokauden.

Katso hinnat ja tee kanssamme Louna Tunti -sopimus!

louna_tunti_rgb

Lähetä yhteydenottopyyntö OptiWatista

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme

Kimmo Kuusinen

Tuotepäällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 02 2628 673
kimmo.kuusinen@turkuenergia.fi
LinkedIn

Kimmo vastaa kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen kehityksestä ja palveluliiketoiminnasta. Ota yhteyttä ja sovi Kimmon kanssa aika, jolloin hän voi tulla keskustelemaan sopivista palveluista yrityksellesi!