fbpx

Ihan tässä, katse tiukasti huomisessa.

Me Turku Energiassa olemme rakentaneet parempaa seutukuntaa turkulaisille ja seutukuntalaisille jo vuodesta 1898 – edelläkävijän energiaratkaisuja kohti hiilineutraalia Turkua 2029 ja pieniä tekoja, jotka näkyvät ja tuntuvat arjessa asti.

Ihan tässä lähellä, mutta katse tiukasti huomisessa ja meidän kaikkien tulevaisuudessa.

Nainen nojaa taidesähkökaappiin.

Osallistu arvontaan!

 

Työmatkaa piristävä taidesähkökaappi, sponsoroitu harrastustoiminta, kiperässä tilanteessa pelastanut sähköauton latauspiste – vai jotain ihan muuta?

 

Kerro tarinasi siitä, kun kohtasit meidät arjessasi, olipa se pienesti tai suuresti. Osallistut arvontaan, ja parhaat tarinat jaetaan somessamme etunimellä, toki luvan kanssa. 🧡

Kuumailmapallo.

Paikallista luomusähköä

Turun seudulta sitä saa – nimittäin hyvää lähellä tuotettuna ja luonnonmukaisesti. Eikä nyt puhuta pelkästään perunoista, vaan 100 % uusiutuvasta tuuli-, vesi- ja aurinkoenergiasta. Torille!

Hyvässä olosuhteessa

Hyvä se on kun on hyvässä olosuhteessa. Kun sillekin on oma lämpötilansa. Me Turku Energialla ymmärrämme 21 asteen päälle: siinä nukut, viihdyt, keskityt, rentoudut ja luontokin tykkää.

Ratkaisevaa energiaa

Se on kova seura, missä Turun seudun yritykset kilpailevat. Siksi meidän tehtävä seutulaisten omana energiakumppanina on varmistaa, että olosuhteet menestyä ovat mahdollisimman voitokkaat.

Sukeltaja pelaamassa sulkapalloa.

Turku Energia -sponsorointi

Mä tarjoon!

Oletko turkulainen tai sen kehyskuntalainen urheilu- tai kulttuuriryhmä, tapahtuma, järjestö tai muu paikallista yhteisöä jollain tapaa ilostuttava tahi hyödyttävä taho? Täältä teille jeesiä.

Pyörällä ajava mies.
Nainen nojaa taidesähkökaappiin.

Kiinnostaisiko siis
olla ihan turkulainen?

Tapoja on yhtä monta kuin meitä, 
mutta tässä yksi helpoimmasta päästä:

Kuumailmapallo.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.