Olemme lähellä, näemme kauas – tekoja turkulaisen hyvän energian puolesta

Meille turkulaisuus on sitä hyvää turkulaista energiaa. Sitä, että välittää.
Välittää niin paljon, että se ihan oikeasti näkyy ja tuntuu, arjessa asti. Sillä lailla, että katse on tiukasti huomisessa ja meidän kaikkien tulevaisuudessa.

Lue siis alta, mitä me oikeastaan teemme, ja kuinka sinä voit olla mukana. Että miten maailmasta tehdään vähän parempi olemalla ihan turkulainen.

MitaSiisTehdaan-kuvitus_V2

Eli mitä siis tehdään?

Me Turku Energialla olemme tehneet tekoja paremman Turun seudun puolesta jo vuodesta 1898. Ei hätää – aiomme jatkaa ihan samalla energialla. Tosin tällä kertaa hieman toisin: te saatte vaikuttaa ehdottamalla, mitä pientä tai suurta Turku Energian pitäisi seuraavaksi ottaa työn alle. Että meillä kaikilla olisi vähän kivempi arki ja hiukan parempi huominen.

Eli lähdehän tutkimaan siitä, senkin ihana mieleltäsi turkulainen.

Paikallista luomusähköä

Turun seudulta sitä saa – nimittäin hyvää lähellä tuotettuna ja luonnonmukaisesti. Eikä nyt puhuta pelkästään perunoista, vaan 100 % uusiutuvasta tuuli-, vesi- ja aurinkoenergiasta. Torille!

Hyvässä olosuhteessa

Hyvä se on kun on hyvässä olosuhteessa. Kun sillekin on oma lämpötilansa. Me Turku Energialla ymmärrämme 21 asteen päälle: siinä nukut, viihdyt, keskityt, rentoudut ja luontokin tykkää.

Ratkaisevaa energiaa

Se on kova seura, missä Turun seudun yritykset kilpailevat. Siksi meidän tehtävä seutulaisten omana energiakumppanina on varmistaa, että olosuhteet menestyä ovat mahdollisimman voitokkaat.

Sukeltaja_nelio

Turku Energia -sponsorointi

Mä tarjoon!

Oletko turkulainen tai sen kehyskuntalainen urheilu- tai kulttuuriryhmä, tapahtuma, järjestö tai muu paikallista yhteisöä jollain tapaa ilostuttava tahi hyödyttävä taho? Täältä teille jeesiä.

Fruitbiker
Kaappi_V3

Kiinnostaisiko siis
olla ihan turkulainen?

Tapoja on yhtä monta kuin meitä, 
mutta tässä yksi helpoimmasta päästä:

Balloon