Hyvä alkaa Turun seudulta.

Turun seudun historia on ainutlaatuinen.
Täällä on nimittäin juuria: kuten suomalaisen sairaalan ja yliopistokulttuurin.

Mutta harvempi tietää, että seutukunnassa on tehty edelläkävijän ratkaisuja myös energia-alalla. Sellaisia, jotka ovat jo vuosikymmeniä vieneet meitä eteenpäin matkalla kohti hiilineutraalia Turkua 2029.

Voitaneenkin siis ihan todistetusti väittää, että täällä todella on sellaista energiaa, jolla muutos saadaan liikkeelle. Sillä samalla energialla olemme tehneet seutukunnasta parempaa jo vuodesta 1898 – tekoja, jotka näkyvät ja tuntuvat, arjessa asti. Ihan tässä lähellä, mutta katse tiukasti huomisessa ja meidän kaikkien tulevaisuudessa.

Lue mitä.

Meille turkulaisuus on sitä hyvää, turunseutulaista energiaa. Sitä, että välittää.

Paikallista luomusähköä

Turun seudulta sitä saa – nimittäin hyvää lähellä tuotettuna ja luonnonmukaisesti. Eikä nyt puhuta pelkästään perunoista, vaan 100 % uusiutuvasta tuuli-, vesi- ja aurinkoenergiasta. Torille!

Hyvässä olosuhteessa

Hyvä se on kun on hyvässä olosuhteessa. Kun sillekin on oma lämpötilansa. Me Turku Energialla ymmärrämme 21 asteen päälle: siinä nukut, viihdyt, keskityt, rentoudut ja luontokin tykkää.

Ratkaisevaa energiaa

Se on kova seura, missä Turun seudun yritykset kilpailevat. Siksi meidän tehtävä seutulaisten omana energiakumppanina on varmistaa, että olosuhteet menestyä ovat mahdollisimman voitokkaat.

Sukeltaja pelaamassa sulkapalloa.

Turku Energia -sponsorointi

Mä tarjoon!

Oletko turkulainen tai sen kehyskuntalainen urheilu- tai kulttuuriryhmä, tapahtuma, järjestö tai muu paikallista yhteisöä jollain tapaa ilostuttava tahi hyödyttävä taho? Täältä teille jeesiä.

Pyörällä ajava mies.
Nainen nojaa taidesähkökaappiin.

Kiinnostaisiko siis
olla ihan turkulainen?

Tapoja on yhtä monta kuin meitä, 
mutta tässä yksi helpoimmasta päästä:

Kuumailmapallo.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.