16.12.2014

Turku Energia uusii Turun katuvalaistuksen ulkovalaistusohjausjärjestelmän
– asennustöistä aiheutuu pieniä katkoja katuvalaistukseen

Turku Energia toteuttaa Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitoksen tilauksesta Turun kaupungin katuvalaistuksen ulkovalaistusohjausjärjestelmän uusimisen ja vastaa järjestelmän ylläpidosta kymmenen vuoden ajan.  Turku Energia uusii järjestelmän loppuvuoden 2014 ja kevään 2015 aikana. Uusimisen tarkoituksena on tarkentaa valaistuksen syttymis- ja sammumisaikoja ja näin ollen parantaa energiatehokkuutta kaupungin ulkovalaistuksessa.  Asennustyöt valmistuvat huhtikuun alkuun mennessä. Asennustöistä aiheutuu katuvalaistukseen noin kahden tunnin katkoja asennettavan ulkovalaistuskeskuksen alueelle.

Asennustyöt tehdään aina kello 7-16 välisenä aikana arkisin. Uusimistyöt tehdään neljässä osassa alueittain.

Alueet ja asennusajankohdat ovat:
Joulukuu-tammikuu: Kakskerta, Satava, Hirvensalo ja kaupungin länsiosa (Perno, Pansio, Jyrkkälä, Pitkämäki ja Mälikkälä)
Tammikuu: Paattinen
Tammikuu-helmikuu: kaupungin pohjois-, etelä- ja itäosat
Helmikuu-maaliskuu: kaupungin ydinkeskusta

Viallisesta katuvalaisimesta tai liikennevalosta voi ilmoittaa Turku Energian verkkosivujen kautta osoitteessa: http://c5.turkuenergia.w2.d0/kotitalouksille/asiakaspalvelu/ilmoita-rikkinaisesta-katu-tai-liikennevalosta/. Myös ulkovalaistusohjausjärjestelmän uusimiseen liittyvät kysymykset ja palautteet voi jättää kyseisen linkin kautta.

Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet, www.turkuenergia.fi

Julkaistu 16.12.2014 klo 14.45