Lahjaksi energiaa,
valoa ja iloa
kaikkialle Suomeen.

Turku Energian lahjakortilla annat lahjaksi paikallista energiaa ja erinomaista asiakaspalvelua

Meiltä saat tarvitsemasi sähkön varmasti, mitä ikinä kotonasi teetkin. Sinun tarvitsee vain päättää, arvostatko eniten esimerkiksi uusiutuvaa energiatuotantoa,
hinnan vakautta tai tukkuhinnan muutoksista hyötymistä.
Louna-sähkötuotteidemme valikoimasta löytyy jokaiselle jotain.

Anna lahjaksi kortti, joka ilahduttaa varmasti!

Turku Energian energialahjakortti on erinomainen lahja muistaa vastavalmistunutta, merkkipäivän sankaria tai uuteen kotiin muuttavia. Tilaa Turku Energian lahjakortti helposti alla olevalla tilauslomakkeella. Voit valita lahjakortin summaksi 30, 50 tai 100 euroa. Lahjakortin käsittelymaksu on 2,50 € / kortti.

Lähetämme lahjakortin tilaajalle postitse ja se on käytettävissä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Lahjakortin saaja aktivoi kortin ilmoittamalla lahjakortissa oleva tunnistenumeron asiakaspalveluumme. Lahjakortin voi käyttää Turku Energian tuotteisiin. Lahjakortti on voimassa 12 kk ja sitä ei voi vaihtaa rahaksi.

Tutustu energialahjakortin tarkempaan tuotekuvaukseen ja käyttöönottoon alla olevista linkeistä.

Energialahjakortin tuotekuvaus

Energialahjakortin aktivointi ja käyttö

 

 

Turku Energian lahjakortti kukkien keskellä.

Tilaa lahjakortti

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.