Lataa puhelimeesi
Hintavahti
-mobiilisovellus!

Pienennä sähkölaskuasi
ja säästä ympäristöä
mobiilisovelluksen avulla

Hintavahti-mobiilisovelluksen avulla voit sekä pienentää sähkölaskuasi että auttaa ympäristöä. Lataa ilmainen Hintavahti-sovellus puhelimeesi!

Suurimman säästön saat tuntihinnoitellulla sähkösopimuksella

Sähkön markkinahinta vaihtelee tunneittain, mikä vaikuttaa suoraan tuntihinnoiteltua sähkösopimusta käyttävän kuluttajan sähkölaskuun.

Hintavahti-sovellus lähettää sinulle yhden ilmoituksen aamuisin ja yhden iltaisin sähkön markkinahinnan ollessa kalleimmillaan. Kun ilmoitus tulee, voit vähentää tarpeetonta sähkönkulutusta esimerkiksi sammuttamalla valaistusta tai ajoittamalla saunan lämmityksen tai pyykinpesun edullisempaan ajankohtaan. Halutessasi voit rajoittaa muistutusten esiintymisaikaa sovelluksen asetuksista.

Hintavahti kannustaa päivittäiseen energiansäästöön, mikä pienentää sähkölaskuasi riippumatta siitä, onko käytössäsi tuntihinnoiteltu vai kiinteähintainen sähkösopimus. Turku Energian Louna Tunti -sähkösopimuksen avulla saavutat tosin suuremman säästön.

Hintavahdin avulla voit säästää myös ympäristöä

Kalleimpina tunteina tehty energiansäästö on kaiken lisäksi ympäristöteko. Kun sähkön markkinahinta on vuorokausittain kalleimmillaan, tarvitaan sähkön tuottamiseen tyypillisesti ympäristölle haitallisia tuotantomuotoja, kuten kivihiili- ja maakaasukäyttöisiä voimalaitoksia. Hintavahdin avulla sähkönkulutus laskee kalleimpien tuntien aikana, jolloin ympäristölle haitallisia voimalaitoksia tarvitaan entistä vähemmän.

Säästä jokainen tunti sähkölaskussa

Louna Tunti on markkinahintainen sähkösopimus. Sähkö hinnoitellaan tunneittain pohjoismaisessa sähköpörssissä. Pörssihinnan lisäksi maksat vain pienen välityspalkkion ja perusmaksun. Sähkön hinta on aina oikea.

louna_tunti_rgb

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.