Piffen Sähkö – tue junioriurheilua!

Tekemällä Piffen Sähkö -sähkösopimuksen tuet samalla seuran junioritoimintaa. Turku Energia lahjoittaa jokaisen sopimuksen tuotosta osan Piffenin junioritoiminnan kehittämiseen.

Lisäksi saat puhtaan energiaomantunnon ja kymmeniä asiakasetuja!

Piffen Sähkö -sopimuksen hinnat

Valitse mittaustapa10,25 snt/kWhPerusmaksu: 4,30 €/kkHinta alv: 24 %Sopimus on määräaikainen 24 kk

ryhmä nuoria seisoo vierekkäin

Ilmastoystävällinen sähkösopimus näppärästi netistä

Voit myös solmia sähkösopimuksen puhelimitse asiakaspalvelussamme 02 262 8111

Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana, ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Hinnat voimassa toistaiseksi. Sopimuksen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Lähetämme sinulle uuden tarjouksen aina vähintään kuukautta ennen sopimusjakson loppua.

Ilmastoystävällistä sähköä

Puhdas energiaomatunto

Sopimuksen sähkö on 100 % tuulienergiaa. Se tuotetaan muun muassa Suomen rannikon merituulipuistoissa sekä Pohjanmaan lakeuksilla. Tuulivoima on täysin päästötöntä, uusiutuvaa energiaa.

Sähkönmyyntiehdot

Tähän sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Turku Energian sähkönmyyntiehtoja. Tutustu myös ajantasaiseen palveluhinnastoon.

Sopimus on määräaikainen

Sopimus päättyy määräajan umpeuduttua. Jos asiakas ei ole tehnyt uutta määräaikaista sopimusta, turvaamme asiakkaan sähkön toimituksen uudella toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, joka perustuu kulloinkin voimassa olevaan toimitusvelvolliseen sähkönmyyntituotteeseen.

Kulutusmäärä max. 60 000 kWh

Kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen vuosittainen energiamäärä voi olla enintään 60 000 kWh. Mikäli kuluttaja-asiakkaan vuosikulutus ylittää edellä mainitun määrän, sopimus vaihdetaan kulutusmäärää paremmin vastaavalle tuotteelle. Jos olet yritysasiakas, katso sähkösopimukset yrityksille.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja ja alennuksia

Eturinki on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Edut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista etukorttiasi.

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia
Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.