Tee ympäristöystävällinen Louna Vehreä -sähkösopimus

Ekologinen Louna Vehreä sopii jokaiselle vihreän energian ystävälle. Louna Vehreä seuraa pohjoismaista tukkumarkkinahintaa. Sähkösi on aina oikean hintaista eivätkä satunnaiset hintapiikit näy sähkölaskussasi.

Saat puhtaan energiaomantunnon lisäksi kymmeniä asiakasetuja!

Sähkön myyntiin sovellettavaa arvonlisäverokantaa alennetaan 24 prosentista 10 prosenttiin. Arvonlisäverokannan alentaminen koskee ainoastaan sähkön myyntiä, ei esimerkiksi sähkön siirtoa. Alennettua verokantaa sovelletaan 1.12.2022–30.4.2023 tapahtuvaan sähkön myyntiin. Muutos ei oikeuta määräaikaisen sopimuksen irtisanomiseen SME 2014 kohdan 10.2. mukaisesti. Muutos ei vaikuta toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisehtoihin, vaan sopimus on irtisanottavissa. Lue koko tiedote.

i


Louna Vehreä -sähkösopimuksen hinta laskee merkittävästi 1.4.2023 alkaen

Talvikauden korkea markkinahintataso ja sähköpulan uhka vähensivät sähkön kokonaiskulutusta. Kuluneen talven poikkeuksellisen lämmin sää laski riskiodotuksia sähkön hinnoissa. Euroopan maakaasuvarastot ovat edelleen hyvällä tasolla ja Olkiluoto 3 -ydinvoimala on valmistumassa tuotantokäyttöön. Edellä mainittujen lisäksi myös polttoaineiden markkinahintojen yleinen lasku on pitänyt sähkön hintatason maltillisena ympäri Eurooppaa ja Pohjoismaita.

Voit myös solmia sähkösopimuksen puhelimitse asiakaspalvelussamme 02 262 8111

Uusissa sopimuksissa on tarjolla vain yleissähkö ja yösähkö. Voit valita yleissähkön, vaikka sinulla olisi aikaisemmin ollut yösähkö. Valitse tällöin EnergiaOnlinessa sopimusta tehdessäsi mittaustavaksi yleissähkö.

Hinnat 1.–30.4.2023 (alv 10 %)

Yleissähkö
Perusmaksu 3,53 €/kk
Energia 17,63 snt/kWh
alv 10 %

Yösähkö
Perusmaksu 4,24 €/kk
Päiväenergia 18,01 snt/kWh
Yöenergia 14,73 snt/kWh
alv 10 %

Sähkön myyntiin sovellettava arvonlisäverokannan alennus 10 prosenttiin päättyy 30.4.2023.

Hinnat 1.5.2023 alkaen (alv 24 %)

Yleissähkö
Perusmaksu 3,98 €/kk
Energia 19,88 snt/kWh
alv 24 %

Yösähkö
Perusmaksu 4,78 €/kk
Päiväenergia 20,30 snt/kWh
Yöenergia 16,60 snt/kWh
alv 24 %

Hinnat voimassa toistaiseksi.

Ilmastoystävällistä sähköä

Puhdas energiaomatunto
Sopimuksen sähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa. Se tuotetaan ympäristöystävällisesti tuulienergialla, vesivoimalla sekä biomassalla. Valitsemalla Tuulitakuu-palvelun saat sähkösi 100 % tuulienergiana.

 

Sähkönmyyntiehdot
Tähän sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Turku Energian sähkönmyyntiehtoja. Tutustu myös ajantasaiseen palveluhinnastoon.

Sopimus on voimassa toistaiseksi
Sopimuksen voi halutessaan irtisanoa 14 vrk irtisanomisajalla. Sopimuksen hinta päivitetään markkinatilanteen mukaan, vähintään kaksi kertaa vuodessa. Hinnan muutoksista ilmoitetaan osoitteellisessa Valopilkku-asiakaslehdessä.

Kulutusmäärä max. 60 000 kWh
Kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen vuosittainen energiamäärä voi olla enintään 60 000 kWh. Mikäli kuluttaja-asiakkaan vuosikulutus ylittää edellä mainitun määrän, sopimus vaihdetaan kulutusmäärää paremmin vastaavalle tuotteelle. Jos olet yritysasiakas, katso sähkösopimukset yrityksille.

Hanki ilmastofiksu sähkösopimus

  • Sopimus on helppo tehdä

  • Sähkösi on tuotettu uusiutuvalla energialla

  • Saat puhtaan energiaomantunnon

  • Saat monipuoliset asiakasedut

Puhdas energiaomatunto logo

Vähennämme päästöjä

Istutimme yhteistyössä Turun kaupungin kanssa 5000 puuta. Metsityshanke kasvattaa hiilinielua ja tukee luonnon monimuotoisuutta.

Rakennamme älykästä energiatulevaisuutta

Teemme jatkuvaa työtä uusien älykkäiden energiaratkaisujen hyväksi. Viemme eteenpäin mm. aurinkoenergiahankkeita ja sähköisen liikenteen käyttöä.

Lisäpalvelut

Ekotakuu Extra

Sähkösi tuotetaan 100 % uusiutuvalla energialla. Voit kuitenkin tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon tilaamalla Ekotakuu Extra -palvelun. Kohdistamme palvelulla kerättyjä varoja Luonnonperintösäätiön kautta metsien suojeluun Varsinais-Suomen alueella.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Ekotakuu Extra -palvelu on voimassa toistaiseksi ja seuraa sähkösopimuksen voimassaoloa.

Tuulitakuu

Tuulitakuu-palvelun avulla varmistat, että sähkösi on puhdasta tuulivoimaa. Tilaamalla lisämaksullisen Tuulitakuu-palvelun hankimme käyttämäsi sähkön kokonaan tuulivoimalaitokselta.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja

Kanta-asiakkaanamme saat käyttöösi yli 70 erilaista etua muun muassa ravintoloihin, teattereihin, autokauppoihin, sisustusliikkeisiin ja harrastuspaikkoihin.

Eturinki

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia

Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.