Louna Tunti – Hyödynnä sähkön hintavaihtelut.

Louna Tunti -sähkösopimuksen avulla voit hyödyntää sähkön hintavaihtelut ja pienentää omaa sähkölaskuasi. Lisäksi saat kymmeniä erilaisia asiakasetuja!

0,38 snt/kWh+ pörssisähkön tuntihintaPerusmaksu: 3,99 €/kkHinta alv: 24 %Sopimus voimassa toistaiseksi

Louna Tunti -sopimuksella säästöä sähkölaskuun

Tuntihinnoiteltu sähkösopimus seuraa sähkön pörssihintaa tunneittain. Louna Tunti -sopimuksen energian hinta muodostuu kulutuksella painotetusta Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen Spot-hinnasta. Laskulla energian hinta näytetään laskutusjakson keskihintana.

Voit saada säästöä sähkölaskuusi hyödyntämällä sähkön edullisimmat tunnit. Esimerkiksi voit lämmittää saunaa vain silloin, kun hinta on edullisempi. Jos sähkönkulutuksesi kohdistuu kalliimmille tunneille, sähkölaskusi voi olla totuttua suurempi. Sähkön tuntihinnassa voi olla kausivaihteluja, esimerkiksi lämmityskauden aikana keskimääräinen hintataso voi olla merkittävästi korkeampi.

Louna Tunti -sopimus soveltuu vain kohteisiin, joissa verkkoyhtiö voi lukea mittauslaitteistoja tuntitasolla. Hinnat voimassa toistaiseksi.

Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana tai apua sähkösopimuksen tekemisessä, ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Louna Tunti -sopimuksen hyödyt

Aina kilpailutettu sähkön hinta

Maksat joka tunti sen hinnan, mitä sähkö maksaa pörssissä pienellä välityspalkkiolla varustettuna. Louna Tunti -sähkösopimuksen hinnan muodostuminen on läpinäkyvää.

Tuntihinnat näet edeltävänä päivänä

Huomisen tuntihinnat ovat nähtävissä etukäteen esim. Fingridin Tuntihinta-mobiilisovelluksessa, jonka voit ladata myös puhelimeesi.

Hyödynnä sähkön hintavaihtelut

Voit säästää sähkölaskussa siirtämällä kulutustasi edullisille tunneille ajastamalla tai suunnittelemalla sähkön käyttöäsi etukäteen.

Sopimus on voimassa toistaiseksi

Sopimuksen voi halutessaan irtisanoa 14 vrk irtisanomisajalla.

Spot-keskihinta

Kysymyksiä tuntisähköstä

Louna Tunti -sähkösopimuksen ehdot

  • Sopimus on voimassa toistaiseksi ja voit halutessasi irtisanoa sen 14 vrk irtisanomisajalla. 

  • Sähkösopimuksen energia tuotetaan sähkön eri tuotantomuodoilla: 49,2 % uusiutuvalla energialla, 10,4 % fossiilisilla tuotantomuodoilla sekä 40,4 % ydinvoimalla. Valitsemalla Ekotakuu-palvelun (2,90 €/kk) saat sähkösi 100 % uusiutuvana energiana.

  • Tähän sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Turku Energian sähkönmyyntiehtoja. Tutustu myös ajantasaiseen palveluhinnastoon.

  • Kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen vuosittainen energiamäärä voi olla enintään 60 000 kWh. Mikäli kuluttaja-asiakkaan vuosikulutus ylittää edellä mainitun määrän, sopimus vaihdetaan kulutusmäärää paremmin vastaavalle tuotteelle. Jos olet yritysasiakas, katso sähkösopimukset yrityksille.

  • Saat monipuoliset asiakasedut ja kuulut Eturinkiin. Tutustu etuihin

Lisäpalvelut

Ekotakuu

Tämän sähkösopimuksen energia koostuu erityyppisillä voimalaitoksilla tuotetusta sähköstä. Tilaamalla lisämaksullisen Ekotakuu-palvelun hankimme käyttämäsi sähkön vesivoimaa tuottavilta voimalaitoksilta. Ekotakuu-palvelulla muutat sopimuksesi energian 100 % vesivoimaksi. 

Palvelun hinta on 2,90 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Ekotakuu-palvelu on voimassa toistaiseksi ja seuraa sähkösopimuksen voimassaoloa.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja ja alennuksia

Eturinki on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Edut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista etukorttiasi.

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia
Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.