Louna Opiskelija – valitse helppo kuukausihinta

Tee opiskelijalle kätevä kuukausihintainen sähkösoppari – saat kaupan päälle Hesburgerin 13 € arvoisen lahjakortin! Lisäksi saat puhtaan energiaomantunnon ja kymmeniä asiakasetuja.

Valitse kulutustasi vastaava Louna Opiskelija -paketti, niin tiedät tarkalleen mitä maksat energiasta kuukaudessa.

nainen ottaa matkapuhelimellaan kuvaa auringonkukasta

Louna Opiskelija -sopimuksen pakettivaihtoehdot

Louna Opiskelija XS
 • Hinta alv 24 %

 • Vuosikulutuksesi on alle 1 020 kWh.

 • Taloudessasi asuu 1–2 henkilöä.

 • Asuntosi koko on 20–30 m2.

 • Asut kerrostalossa.

Hinta alv: 24 %
Sopimus voimassa toistaiseksi
Louna Opiskelija S
 • Hinta alv 24 %

 • Vuosikulutuksesi on alle 1 800 kWh.

 • Taloudessasi asuu 1–2 henkilöä.

 • Asuntosi koko on 20–30 m2.

 • Asut kerrostalossa.

Hinta alv: 24 %
Sopimus voimassa toistaiseksi
Louna Opiskelija M
 • Vuosikulutuksesi on alle 3 000 kWh.

 • Taloudessa asuu 2–3 henkilöä.

 • Asuntosi koko on 40–80 m2.

 • Asut kerros- tai rivitalossa.

Hinta alv: 24 %
Sopimus voimassa toistaiseksi

Hinnat 1.10.2023 alkaen

Hinnat laskevat merkittävästi talvikautta kohden. 1.10.2023 alkaen XS-sopimuksen kk-hinta laskee noin 25 %, S-sopimuksen kk-hinta noin 22 % ja M-sopimuksen kk-hinta noin 23 % verrattuna 1.4.2023 ajankohtaan.

Hinnoittelujakson aikana sähköntuotannossa käytettävien polttoaineiden kuten maakaasun ja kivihiilen hinnat olivat pienessä laskussa vaisumpien talousnäkymien sekä lauhana toteutuneen Euroopan talvikauden johdosta. Euroopan maakaasuvarastoja on päästy täydentämään ensi talvikautta varten varsin hyvästä lähtötilanteesta. Pohjoismaissa alkukesä toteutui varsin korkeapainevoittoisena ja kuivana. Kesän aikana säänkuva muuttui ja se on toteutunut pidempään varsin matalapainevoittoisena ja väliin myös tuulisena, mikä on laskenut selvästi spot- ja johdannaishintatasoja. Suomessa Olkiluoto 3 -ydinvoimalaitoksen kaupallisen käytön alkaminen on parantanut selvästi Suomen energiaomavaraisuutta ja tämä seurauksena Suomen aluehinnan ja johdannaishintojen kehitys ovat maltillistuneet.

Kaupan päälle Hesburgerin lahjakortti!

Opiskelijana saat Louna Opiskelija -sähkösopparin kaupan päälle Hesburgerin  13 € arvoisen lahjakortin.

Lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin osissa, eli lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla. Lahjakortilla voi maksaa ostokset Suomen, Viron, Latvian ja Liettuan Hesburgereissa.

Postitamme lahjakortin noin kuukauden kuluessa sopimuksen alkamisesta.

Näin Louna Opiskelija -sähkösoppari toimii

Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Louna Opiskelija -sopimuksessa maksat kiinteän kuukausimaksun, joka sisältää valitsemasi paketin mukaisen määrän energiaa kuukaudessa. Kuukausirajan ylittävästä energiasta laskutamme Louna Vehreä -yleissähkön hinnalla.

Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana, ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Jos sopimuksesi alkaa keskellä kuukautta, sekä kuukausimaksua että pakettiin kuuluvaa energiaa laskutetaan päivien suhteessa.

Pakettihintoihin ei sisälly paikallisen verkkoyhtiön siirtohintoja.

Ilmastoystävällinen sähkösoppari näppärästi netistä

Teet helpoiten sähkösopimuksen 24/7 EnergiaOnline-palvelussamme, tarvitset vain osoitteesi ja pankkitunnuksesi sopimuksen vahvistamiseen. Voit myös solmia sähkösopimuksen puhelimitse asiakaspalvelussamme 02 262 8111

Uusissa sopimuksissa on usein tarjolla vain yleissähkö, ja voit valita sen, vaikka sinulla olisi aikaisemmin ollut yösähkö. Valitse tällöin EnergiaOnlinessa sopimusta tehdessäsi mittaustavaksi yleissähkö.

Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana, katso Yhteystiedot suoraan asiakaspalveluumme.

Ilmastoystävällistä sähköä

Puhdas energiaomatunto

Sopimuksen sähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa. Se tuotetaan ympäristöystävällisesti tuulienergialla, vesivoimalla sekä biomassalla.  Valitsemalla Tuulitakuu-palvelun saat sähkösi 100 % tuulienergiana.

Sähkönmyyntiehdot

Tähän sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Turku Energian sähkönmyyntiehtoja. Tutustu myös ajantasaiseen palveluhinnastoon.

Sopimus on määräaikainen

Sopimus päättyy määräajan umpeuduttua. Jos asiakas ei ole tehnyt uutta määräaikaista sopimusta, turvaamme asiakkaan sähkön toimituksen uudella toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, joka perustuu kulloinkin voimassa olevaan toimitusvelvolliseen sähkönmyyntituotteeseen.

Kulutusmäärä max. 60 000 kWh

Kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen vuosittainen energiamäärä voi olla enintään 60 000 kWh. Mikäli kuluttaja-asiakkaan vuosikulutus ylittää edellä mainitun määrän, sopimus vaihdetaan kulutusmäärää paremmin vastaavalle tuotteelle. Jos olet yritysasiakas, katso sähkösopimukset yrityksille.

Lisäpalvelut

Ekotakuu Extra, tuki luonnonsuojelulle

Sähkösi tuotetaan 100 % uusiutuvalla energialla. Voit kuitenkin tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon tilaamalla Ekotakuu Extra, tuki luonnonsuojelulle -palvelun. Kohdistamme palvelulla kerättyjä varoja Luonnonperintösäätiön kautta metsien suojeluun Varsinais-Suomen alueella.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Ekotakuu Extra, tukiluonnonsuojelulle -palvelu on voimassa toistaiseksi ja seuraa sähkösopimuksen voimassaoloa.

Tuulitakuu

Tuulitakuu-palvelun avulla varmistat, että sähkösi on puhdasta tuulivoimaa. Tilaamalla lisämaksullisen Tuulitakuu-palvelun hankimme käyttämäsi sähkön kokonaan tuulivoimalaitokselta.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja ja alennuksia

Eturinki on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Edut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista etukorttiasi.

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia
Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.